yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3628
EURO
34,8966
ALTIN
2.385,77
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

BAŞKAN YELE ÖĞRENCİLERLE SAHİL TEMİZLİĞİNDE

BAŞKAN YELE ÖĞRENCİLERLE SAHİL TEMİZLİĞİNDE
16.04.2024 14:56
0
A+
A-

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ortaokul öğrencileriyle birlikte sahil temizliği etkinliğine katıldı..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Çiftlikköy Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu’nun ‘Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar’ projesi kapsamında gerçekleşen sahil temizliğine katılan yaklaşık 100 öğrenci, Başkan Yele’ye büyük ilgi gösterdi.

SAHİL TEMİZLİĞİNE YAKLAŞIK 100 ÖĞRENCİ KATILDI..

Başkan Yele, “Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulumuzun çevre değerlerimize ve

güzel Çiftlikköyümüze sahip çıkan çok güzel projesine destek vermek amacıyla ben de sahil temizliği etkinliğine katıldım. Hep birlikte sahilimizi atıklar ve çöplerden arındırmak için güzel bir çalışma yaptık.  Okulumuzun öğrencileri, öğretmenleri, velileriyle birlikte böyle bir duyarlılık içinde olduklarını görmek beni çok mutlu etti. Bu duyarlılığın vatandaşlarımıza da örnek olacağını düşünüyorum, onları tebrik ediyorum” diye konuştu. Sahil temizliğine katılan öğrencilerle sohbet eden ve etkinliğe katılan Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Atletizm Takımı’nın da madalyalar kazanan başarılı bir ekip olduğunu öğrenen Başkan Yele, atletizm takımı öğrencileriyle ve etkinliğe katılanlarla hatıra fotoğrafı çekildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Yele, bazı öğrencilerin de imza isteklerini kırmadı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.