yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN TUTUK’TAN ESNAFA ZİYARET

BAŞKAN TUTUK’TAN ESNAFA ZİYARET
23.02.2024 12:16
0
A+
A-

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, İstanbul Caddesi esnafını ziyaret ederek, ‘İşlerinin hayırlı ve kazançlarının bolluk bereket içinde olması’ temennisinde bulundu.

 

Haber \ Esin KAYA

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova’ya hizmet etmenin önemine vurgu yaparak bu doğrultuda gerekli istişarelerde bulunmayı ihmal etmiyor. Yalova’nın tüm caddelerini ve esnaflarını gezen Mustafa Tutuk, son olarak İstanbul Caddesi üzerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Tutuk’a AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve teşkilat mensupları da eşlik etti. İstanbul Caddesi esnafı ile yaptığı ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Tutuk, “Kıymetli şehrimiz Yalova’nın çehresini her geçen gün değiştirmek için çalışıyoruz. Esnafımız ve vatandaşımızla devamlı istişare içerisindeyiz. Esnafımızdan aldığımız olumlu dönüşler gücümüze güç katıyor. İstanbul Caddemizin asfalt çalışmaları, ışıklandırma ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladık. Cadde üzerindeki kronikleşmiş altyapı sorunlarını giderdik. Sorunlara çözüm getirmemiz karşısında esnafımızın beğenisini ve desteğini almış olmanın gururunu yaşıyoruz. Şehrimizin sorunlarını her daim dikkate alarak sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Mustafa Tutuk, esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı mahalle sakinlerinin de istek ve taleplerini dinleyerek, “Bundan sonrası için hemşerilerimizin desteği ile Yalova’mız için daha iyisini, daha güzelini yapma iddiasındayız. Bu da ancak vatandaşlarımızın desteğiyle mümkün olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.