yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN TUTUK, ESNAFI ZİYARET EDİYOR

BAŞKAN TUTUK, ESNAFI ZİYARET EDİYOR
13.03.2024 12:48
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, İsmet Acar Caddesi ve Çeşme Sokak esnafını dükkânlarında ziyaret ederek, ‘hayırlı işler, bol kazançlar’ temennisinde bulundu.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, esnaf ziyaretleri kapsamında bu kez İsmet Acar Caddesi ve Çeşme Sokak esnafına ziyarette bulundu. Esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Tutuk, belediye çalışmaları ile yeni dönem projeleri hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Tutuk’a ziyaretlerinde belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Projelerimizle Yalova’mıza çağ atlatacağız’

Toplumun her kesimiyle bir araya gelip, sorunları ilk ağızdan dinlemeye özen gösterdiğini belirten Tutuk, “Yalova’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için toplumun tüm kesimlerinin görüşüne önem veriyoruz. Şehrimizle ilgili sorunları biliyor, plan ve projelerimizi buna göre şekillendiriyoruz. Çalışmalarımıza karar vermeden önce ilk olarak halkımızı dinliyor ve onların menfaatleri doğrultusunda yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin tüm önerileri bizler için değerli. Halkımızın da izniyle inşallah önümüzdeki dönemde de şehrimizin daha iyi noktalara gelmesi için canla başla mücadele vermeye devam edeceğiz. Gerçekleştireceğimiz onlarca projemizle Yalova’mıza adeta çağ atlatacağız” dedi.

Tutuk’a esnaftan tam destek

Yapılan ziyaretlerde esnaf ve hemşehrileri tarafından hoş karşılanan Tutuk, Yalova Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Talep ve önerilerini sıralayan esnaf, yapılan hizmetler nedeniyle Tutuk’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.