yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

BAŞKAN SOYER, MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN SOYER, MUHTARLARLA BULUŞTU
19.10.2022 16:33
0
A+
A-

 

  • Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki muhtarlarla kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, ilçe, belde, köy muhtarları ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Çınarcık Belediyesi tarafından Çınaraltı Çay Bahçesi’nde muhtarlar için düzenlenen kahvaltı programına; Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

‘Her zaman muhtarlarımızla birlikte olacağız’..

Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, “Sevgili muhtarlarımız, gününüz kutlu, yolunuz açık olsun. Her zaman muhtarlarımızla birlikte olacağız, her zaman birlikte olmaya gayret göstereceğiz. Bu programı düzenleyen Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e de ayrıca teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

‘İlçenin güzelliği, refahı, huzuru, mutluluğu için çalışıyoruz’..

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, “Biz çözüm odaklı, hizmet odaklı samimi bir gayretin içerisindeyiz. Aslında biz bugün birlik ve beraberlikten doğan samimi bir ortamı paylaşmak için kaymakamımız, mahalle ve köy muhtarlarımız ile bir araya gelerek, ayrımcılığı ortadan kaldırarak, Marmara’nın incisi Çınarcık’a daha da güzel nasıl hizmet edebiliriz için toplandık. Muhtarlarımızın bizlere iletecekleri talepleri doğrultusunda çalışmalarımız için stratejik bir plan oluşturuyoruz. Bu plan doğrultusunda mahallelerimizin eksiklerini gidererek vatandaşlarımızın bizlerden beklediği hizmetleri sunuyoruz. Biz bu ilçenin güzelliği, refahı, huzuru, mutluluğu için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe aşamayacağımız sıkıntı yok. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımıza kulak vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, ilçemizin gelişimi ve değişiminde gösterdikleri gayret ve destekler nedeniyle kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Teşekkür etti..

Muhtarlar adına Çalıca Mahalle Muhtarı Zülkü Kaya, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için muhtar arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Bu anlamlı ve güzel organizasyonu düzenleyen Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e ve ekibine ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.