yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN CANBAY MUHTAR ADAYLARIYLA BULUŞTU

BAŞKAN CANBAY MUHTAR ADAYLARIYLA BULUŞTU
21.02.2024 14:02
0
A+
A-
  • Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, yapılacak olan yerel seçimlerde muhtarlık görevine talip olan adaylarla birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu..

 

Haber/ Zeynep TAŞTAN

Başkan Canbay, düzenlenen kahvaltıda şöyle konuştu: “Hepimizin ortak derdi, Subaşı’nın sorunlarına çözüm üretmek. Siyaset yaparak aranızı bozmak isteyenlere fırsat vermeyin. Hiçbir güç bizim birlik ve beraberliğinizi bozamaz” dedi. Başkan Canbay, mevcutta görev yapan muhtarlar ve bu görev için aday olan muhtarlarla katıldığı kahvaltılı etkinliğinde, birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Canbay, muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Muhtarlar adaylarına başarılar dileyerek sözlerine başlayan Başkan Canbay, “Yaklaşık 5 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Göreve geldiğim günden bu yana sizlerle yakın ilişkiler içinde, iyi niyetli çalışmalar yapıyoruz. Sizler yerel yönetimin çok önemli bir parçasısınız. Bizim amacımız, beldemizin sorunlarını, sıkıntılarını el birliğiyle çözmek. Biz birlikten, bütünlükten yanayız. Birlikte her zorluğun üstesinden geliriz. Düşünceler, siyasi partiler farklı olabilir ama önemli olan Subaşı’nda yapacağımız hizmetlere odaklanmaktır. Hiçbir güç birlik ve beraberliğinizi bozamaz. Subaşı’nda dayanışma içinde çalışarak birlikte üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Subaşı’nda başarılan birçok işte muhtarların katkısı bulunduğunu vurgulayan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, bu birlik ve beraberliğin devam etmesini diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.