yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2861
EURO
34,7882
ALTIN
2.395,82
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

BAŞKAN ADAYI SELVİ’DEN İKİ ÖNEMLİ PROJE

BAŞKAN ADAYI SELVİ’DEN İKİ ÖNEMLİ PROJE
24.03.2024 15:11
0
A+
A-
  • AK Parti’nin Esenköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Selvi, göreve geldikten sonra yapmayı planladığı sokak hayvanları ve mendirek projelerini kamuoyuna tanıttı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti’nin Esenköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Selvi, Esenköy için çok önemli projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Adayı Selvi, daha önceden açıkladığı birçok projesinin yanı sıra sokak hayvanları ve mendirek projesine yönelik de bilgiler verdi.

Sokak hayvanlarına yönelik proje

Sokak hayvanlarına yönelik korunaklı bir barınak inşa edeceklerini ve kadrolu bir veteriner hekim bulundurarak hayvanların tedavi, kısırlaştırma ve aşı işlemlerini üstleneceklerini belirten Selvi, “Ülke gündemimizi birkaç yıldır rahatsız eden sokak hayvanları ile ilgili sıkıntı maalesef beldemizde de yaşanmaktadır. Biz göreve geldiğimiz anda korunaklı bir barınak üreteceğiz. Belediyemize kadrolu bir veteriner hekim bulundurarak bu hayvanlarımızın tedavi, kısırlaştırma, aşı gibi işlemleri belediyemiz tarafından sağlanacaktır. Veterinerimiz aynı zamanda beldemizde küçükbaş ve büyükbaş hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimize de ücretsiz olarak hizmet verecektir” dedi.

Mendirek projesi

Başkan Adayı Selvi, beldede yaşanan mendirek tahribatlarını onaracaklarını ve yeni mendirekler ekleyerek plajların denetim ve temizliğini sağlayacaklarını vurguladı. Bu adımların, vatandaşların güvenli ve temiz bir ortamda denize girmesini sağlayacağını ifade eden Mustafa Selvi, “Köyümüzde 2011 ve 2013 yıllarında AK Parti döneminde yapılmış olan mendireklerimiz 2021 ve 2023 yıllarında oluşmuş olan fırtınalar sebebiyle tahribata uğramıştır. Göreve geldiğimizde bunların en kısa sürede onarımını sağlayıp gerekli gördüğümüz yerlere yeni mendirekler ekleyeceğiz. Bu mendirekler sayesinde oluşan plajların denetim ve temizliği belediyemiz tarafından sağlanacak olup vatandaşlarımızın daha güvenli ve temiz bir ortamda denize girmelerini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.