yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN ADAYI DOĞAN, PROJELERİNİ TANITTI

BAŞKAN ADAYI DOĞAN, PROJELERİNİ TANITTI
15.03.2024 14:00
0
A+
A-

BAŞKAN ADAYI ERSİN DOĞAN, PROJELERİNİ TANITTI

Zafer Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ersin Doğan, projelerini kamuoyuna tanıttı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Zafer Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ersin Doğan, projelerini açıkladı. Projelerinin odağında kentsel dönüşüm, ekonomik sorunların çözümü ve gençlerin bulunduğu 12 projeyi parti yöneticileri, muhtarlar, parti üyeleri, meclis üyesi adayları ve vatandaşların katıldığı toplantıda detaylandırdı. Başkan Adayı Ersin Doğan’ın Çiftlikköy ilçesinde yapmayı planladığı projeleri şöyle sıraladı:

KENTSEL DÖNÜŞÜM

İlçemizdeki tüm yapı stokları, çevre şehircilik ve mühendislik odaları ile yapacağımız protokolle, riskli yapıların tespitleri yapılıp yeşil, sarı, kırmızı ile kodlandırılıp, bina sahipleri ile ortak çözüm planları oluşturacağız. İnsan yaşamı tavizsiz korunacak.

HALK EKMEK

Mahalle bazında ihtiyaç miktarları tespit edilip, fırıncı esnafımızla yapacağımız protokolle, halkımızı ucuz ekmeğe kavuşturacağız.

AŞEVİ

Mahalle muhtarlarımız cami derneklerimiz ve görevlendirilmiş meclis üyelerimizle tespitleri yapıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.

SU

Mesken abonelerimizde minimum ihtiyaç ton miktarı tespit edilip, en dip rakamda kullanımını sağlayacağız. Ton aşımları kademeli olarak fiyatlandırılıp, israfın önlenmesi, adil sosyal belediyecilik anlayışımız olacaktır.

SEMT PAZARI

Her mahallemize semt pazarlarını tekrar getireceğiz.

BALIKÇI BARINAĞI VE SAHİL

Yıllardır tüm siyasilerimiz tarafından gündeme getirilen ve unutulan balıkçı barınak projemiz olmazsa olmazımızdır. Sahilimiz denize girilebilir hale getirilecektir.

KONUK EVİ

İlçemize vizyon kazandıracak projelerimizde, sanatçıları, öğrencileri, akademisyenleri vb misafirlerimizi ağırlayacak konuk evini ilçemize kazandıracağız.

HASTANE

Tüm ilçelerde devlet hastanesi olmasına rağmen, bugün 53 bin kişiye ulaşan nüfusu ve çok

kısa sürede yapılan istatistiklerle 200 bin kişiye ulaşacak ilçemizde devlet hastanesi projesi

elzem bir ihtiyaçtır. İlçemiz sınırlarında acil servis kurulması ve şehir hastanesine ulaşım

için ring kurulacaktır.

KREŞ

Çalışan hanımlarımıza ve ülke ekonomimize katkı sağlamak için her mahallemizde kreş

hizmeti verilecektir.

DERNEKLER

İlçemizdeki tüm kültürel derneklerle, kültür alışveriş programları yapılacaktır.

ÇOCUKLARIMIZ

Sağlık, spor, sanat, trafik, emniyet vb başlıklarda eğitim projeleri uygulanacaktır.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

İlçemiz okul çevrelerinde sivil zabıtalarımızla kontrol sağlanarak, emniyetimize bildirim yapılarak yardımcı olunacaktır.

SPOR

Profesyonel spor hocalarımızla, ilçemiz ve köylerimizde Çiftlikköy’ün yıldızlarını bulmak için tam destek vereceğiz.

KÜLTÜR SANAT

Gençlerimizin milli duygularını yükseltmek ve dünyayı görsel olarak tanımaları için projelere tam destek vereceğiz. Anıtkabir’i ve Çanakkale’yi görmeyen genç bırakmayacağız. Kardeş şehir projemizle gençlerimizi doğu illerimizle tanıştırmak ve başarılı öğrencilerimizi Avrupa ülkelerine götürmek vazgeçilmez görevimiz olacaktır. Gençler geleceğimizin teminatıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.