yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

BAKAN YANIK, ALTINOVA’DA GENÇLERLE BULUŞTU

BAKAN YANIK, ALTINOVA’DA GENÇLERLE BULUŞTU
13.11.2022 14:06
0
A+
A-

 

 

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Altınova Belediyesi Doğa Eğitim ve Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ndeki CaffeeChefs’te, gençlerle bir araya geldi.

 

Haber \ Esin KAYA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın, Doğa Eğitim ve Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ndeki CaffeeChefs’te düzenlediği “Türkiye Yüzyılında İlk Oyum AK Parti’ye” isimli Gençlik Buluşması’na katıldı.

Başkan Oral karşıladı..

Bakan Yanık Altınova’da, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, Altınova Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa, gençlik kolları yöneticileri, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, AK Partili yöneticiler, il genel ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve gençler tarafından karşılandı.

AFAD tatbikatı yapıldı..

Karşılamada Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Bakan Yanık’a çini bir vazo hediye ederken, Altınova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri doğal ürünlerden elde ettikleri ürünleri hediye ettiler.Programda, AFAD’ın ülke genelinde eş zamanlı uyguladığı ‘çök-kapan-tutun’ tatbikatı da salandakiler tarafından gerçekleştirildi.

Gençlere hitap etti..

AK Parti İl Başkanı MuğlimBağatar, AK Parti Yalova Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Büyükgümüş ile AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’un eşlik ettiği buluşmada Bakan Yanık gençlere hitap etti. AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa, Bakan Yanık’a çiniden bir tablo hediye etti.

Basına kapalı programda gençlerle bir araya gelen Yanık, soru cevap bölümünün ardından AK Parti Yalova’dan ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.