yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3407
EURO
34,8101
ALTIN
2.396,46
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

‘BABALAR; AİLEMİZİN TEMEL DİREĞİDİR’

‘BABALAR; AİLEMİZİN TEMEL DİREĞİDİR’
16.06.2023 16:15
0
A+
A-
  • Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Vali Muammer Erol, “Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereği olup, annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ödememiz mümkün değildir” dedi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Valisi Muammer Erol, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Erol mesajında, şunları söyledi: “Aile; anne, baba ve çocuklardan oluşan en küçük toplum birimidir. Bu bakımdan aile toplumun temel taşı sayılmıştır. Aile, toplumun çekirdeği olduğu kadar, kültürümüzün, değerlerimizin, geleneklerimizin, örflerimizin geleceğe aktarılmasının da güvencesidir. Ailenin temel direği olan babalar; ailenin hayat boyu mutluluğu, güvenliği ve refahı için gece gündüz demeden her türlü fedakarlığı üstlenerek çocuklarının/ailesinin geleceği için özveriyle çaba sarf etmektedir. Babalar ailenin en temel taşı olup, sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetişmesinde büyük bir özveri ile aile ve yaşantımızın temel direğini oluşturmaktadır. Zorluklar karşısında yılmadan, pes etmeden nasıl mücadele edeceğimizin en temel örneğidir. Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereği olup, annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ödememiz mümkün değildir. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalarımıza sadece bu özel günlerde değil hayatın her anında yanında, yakınında olarak merhametimizi ve minnettarlığımızı bir gün değil her zaman göstermeliyiz. Bu vesileyle; bin bir emekle yetiştirdikleri ciğerpareleri evlatlarını aziz vatanımızın bekası ve şanlı bayrağımızın hür bir şekilde dalgalanması için fedâ-yı cân eden kahraman şehitlerimizin kıymetli babaları ve bu uğurda gazi olarak onurlanan kıymetli gazilerimiz başta olmak üzere, evlatlarına merhameti, dürüstlüğü ve tecrübeleri ile hayatı öğreten bütün babalarımızın Babalar Günü’nü tebrik ediyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.