yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C

‘ARTIK SANAT VE EDEBİYATTA DAHA ÇOK ÇALIŞMA YAPACAĞIM’

‘ARTIK SANAT VE EDEBİYATTA DAHA ÇOK ÇALIŞMA YAPACAĞIM’
28.03.2022 15:19
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Gençler tarafından ilgiyle takip edilen ve şu ana kadar 5 kitap yazan Yalovalı Yazar Ayla Koca, 3 ayrı ilde düzenlenen fuarlarda kitaplarını imzaladı. İlk olarak Bursa Kitap Fuarı’na giden Ayla Koca, okurlarıyla buluştu. Koca, son çıkan kitabı Seher’in Kurdu’nu okurları için imzaladı. Gittiği her yerde Yalova’yı da tanıtan aynı zamanda Yalova Devlet Hastanesi’nde hemşire olan Ayla Koca, imza için kendisine gelen tüm sevenlerine teşekkür etti. Koca, Bursa Kitap Fuarı’ndan sonra Ankara ve İstanbul’da düzenlenen fuarlarda okurlarıyla buluştu. Koca, yılın belli zamanlarında imza günlerinin düzenleneceğini de belirtti.

‘ARTIK SANAT VE EDEBİYATTA DAHA ÇOK ÇALIŞMA YAPACAĞIM’..

Bursa Kitap Fuarı, Ankara Kitap Fuarı ve İstanbul CNR Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşan Ayla Koca, sanat ve edebiyatta artık daha çok çalışma yapacağını dile getirdi. Daha sağlam adımlar atacağını söyleyen Koca, “5. kitap ile birlikte yere daha sağlam basan ve tanımanın verdiği sorumluların farkında olan bir Ayla Koca karşınızda. Artık sanat ve edebiyat adına daha çok çalışma yapacak; daha sağlam adımlar atacağım. Edebiyat dünyasında yerimi sağlamlaştırmak adına polisiye tarzım dışında da eserlerimi yayınlayacağım. Beni bu yolda yalnız bırakmayan destekleyen ve takip eden herkese çok teşekkürler” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.