yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C

ART GARDEN YALOVA’YI ÇİÇEKLENDİRECEK 

ART GARDEN YALOVA’YI ÇİÇEKLENDİRECEK 
13.04.2022 14:27
0
A+
A-

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

‘Yeni nesil çiçekçilik’ sloganıyla yola çıkan Betül Başarıcı Küçük, Art Garden isimli işletmesi ile butik çiçekliğe adım attı. Şehit Ömer Faydalı Caddesi, Yeni Camii Sokak No:26\A adresinde hizmet vermeye başlayan Art Garden’da kesme ve saksılı çiçeklerin yanı sıra, söz-nişan- özel gün çiçeği, çikolata da bulunuyor. İşletmede özel gün araba süslemesi de yapılıyor. İşletmesi ile ilgili konuşan Betül Başarıcı Küçük, “Bir nevi herkesin çocukluk hayalinde yer alan, mis kokulu bir işletmeyi hayata geçirdim. Kısa bir sürede eşimin de destekleri ile bu şirin butik çiçekçiyi açtım” dedi.

‘Kaliteli ve uygun fiyat’

Kaliteyi ve uygun fiyatı bir adreste topladıklarını belirten Betül Başarıcı Küçük, “İç mekan, dış mekan, kesme, saksılı çeşitli çiçeklerle Yalovalıların hem gözüne hem de bütçesine hitap etmeyi düşünüyoruz. Kaliteyi ve uygun fiyatı bir arada tuttuk. Çiçeğin yanı sıra işletmemizde özel gün çikolatası da bulunuyor. İnsanlar özel günlerinde çiçeği başka yerden çikolatayı başka yerden almak istemiyorlar. Biz de vatandaşlarımız için böyle bir alternatif sunduk” ifadelerini kullandı.

‘Çiçekçiliğe kadın eli değdi’

“Çiçekçiliğe kadın elinin değmesi bir başka” diyen Betül Başarıcı Küçük, “Kadınların iş dünyasında yer alması çok önemli. Hele ki günümüzde kadının sosyal hayatta bulunması, ekonomiye yön vermesi daha da önemli. Yalova’da çiçekliğe de yeni bir soluk gelmeye başladı. Birkaç kadın işletme var. Kadınların ekonomide yer almaları mutluluk verici. Biz kadınlar daha detaylı düşünüp, daha planlı çalışıyoruz. Bu yüzden çiçekçiliğe de kadın elinin değmesinin bir başka olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.