yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
31°C
Yalova
31°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

‘ARKAMDAN SİNSİCE VE NANKÖRCE OYUN OYNANDI!’

‘ARKAMDAN SİNSİCE VE NANKÖRCE OYUN OYNANDI!’
02.06.2024 16:13
0
A+
A-
  • “Gelinen noktada hatalardan ders alınmadığını görüyorum” diyen Altınova eski Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti il başkanı ve yönetimine ateş püskürdü.

 ..”31 Mart seçimleri öncesinde il başkanı ve milletvekilleri benimle devam etme kararı tarafıma ilettiler. Buna rağmen, parti adabına, geleneklerine ve teamüllere uygun olmayacak şekilde aday gösterilmediğimi ne yazık ki salonda öğrendim!”

  •  ..”20 yıl boyunca yerel ve genel tüm seçimlerde gönüllere dokunmayı, başarı ile çıkmayı gurur madalyam olarak taşımaya devam edeceğim.”

..”Dün olduğu gibi bugün de yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olacak ve ülkemizin geleceği için üzerime düşeni yerine getirmeye devam edeceğim.”

 

 

  • Haber / Zeynep Taştan

2004-2024 yılları arası AK Parti’den 4 dönem üst üste Altınova Belediye Başkanı seçilen ve 20 yıl boyunca görev yapan Dr. Metin Oral, hafta sonu yaptığı zehir-zemberek açıklama ile parti yönetimini topa tuttu.

  • ..”Aday gösterilmediğimi salonda öğrendim!”

“Verilen her görevi Türkiye ortalaması üzerinde bir başarı ile yerine getirdim. Asla değişime karşı olmadım, direnç göstermedim. Hatta birkaç dava ve yol arkadaşımızın adaylıklarının değerlendirilmesi yönünde öneri ve beklentimizi de kendileri ile paylaştım” diyerek parti il başkan ve yönetimini hedef alan Oral, şunları söyledi: “Arkamdan sinsice ve nankörce oyun oynayan, ilçemizde karşılığı olmayan bir isim dışında aday gösterilecek diğer adaylara tam destek olacağımı, yol yürüyeceğimi dürüst ve net şekilde kendileri ile paylaştım. Kaldı ki, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde il başkanı ve milletvekilleri ile yaptığımız tüm görüşmelerde benimle devam etme kararı tarafıma iletildi. Buna rağmen, parti adabına, geleneklerine ve teamüllere uygun olmayacak şekilde aday gösterilmediğimi ne yazık ki salonda öğrendim.”

  • ..”Asıl makamlar milletin gönül makamıdır!”

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü’yü kastederek, “Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde gündüzünü gecesine katarak Türkiye ortalaması üzerinde bir başarının elde edilmesinde önemli rol oynayan birisinin ailesi ve yol arkadaşları nezdinde itibarsızlaştırılmasının savunulacak bir tarafı bulunmamaktadır” diyen Dr. Oral, son olarak şunları söyledi: “Gelinen noktada hatalardan ders alınmadığını üzüntü ile takip etmekteyim. Asıl makamlar milletin gönül makamıdır. 20 yıl boyunca yerel ve genel tüm seçimlerde o gönüllere dokunmayı, başarı ile çıkmayı gurur madalyam olarak taşımaya devam edeceğim. Bir kez daha belirtmek isterim ki, dün olduğu gibi bugün de yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olacak ve kendisinin başarısı, ülkemizin geleceği için üzerime düşeni her zaman olduğu gibi yerine getirmeye devam edeceğim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.