yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

ANNE VE ANNE ADAYLARI BİLİNÇLENDİRİLİYOR

ANNE VE ANNE ADAYLARI BİLİNÇLENDİRİLİYOR
25.03.2022 18:14
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi gereğince hazırlanan En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi Uygulama Planı 2021 yılı değerlendirme ve 2022 yılı ilk toplantısını Vali Muammer Erol başkanlığında İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Değerlendirme toplantısına Vali Muammer Erol, Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Armutlu Kaymakamı Alparslan Kılıç, Termal Kaymakam V. Soner Erol, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Bakçepınar, emniyet personeli ve proje katılımcıları katıldı.

ANNE VE ANNE ADAYLARI BİLİNÇLENDİRİLDİ..

Valilik koordinesinde vali yardımcısı başkanlığında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği sekretaryası ile genelgede adı geçen paydaş kurumlar ve STK temsilcilerinden oluşan En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi Çalışma Grubu Toplantısı’nda 2021 yılı, genel değerlendirmesi sunum eşliğinde gerçekleştirildi. Projenin amaç ve hedeflerinin paydaş kurum ve kuruluşlarının destek ve katkıları ile annelerin bilinçlendirilmesi, farkındalıklarının artırılması amaçlanarak uyuşturucu maddelere başlanmadan önüne geçmeyi; uyuşturucu madde kullanmış ancak henüz bağımlı olmamış çocuk ve gençleri kurtarılabilmesi hedeflenerek bu hususta bilinçli ve toplumsal farkındalığı yetişkin bireyler hedeflendi.

107 KİŞİYE EĞİTİM VERİLDİ.. 

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından;
2021 yılında 67 narkoanne yetişkin eğitim faaliyeti ile kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve özel sektör işletmelerde görevli bulunan 4 bin 350 anne ve anne adayına narkoanne eğitim modülü kapsamında eğitim verildi. Eğitimlerde; 4 bin 350 adet en iyi narkotik polisi anne el broşürü, 65 proje pankartı, 50 adet yırtık akvaryum isimli kitap dağıtımı ile bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi. İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından 2021 yılı içerisinde, En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında 4 farklı yerde toplamda 107 kişiye seminer verilerek 107 eğitim materyali dağıtıldı. En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi Çalışma Grubu toplantısında ilimiz genelinde çalışmaların aynı kararlılıkla sürdürülmesi kararlaştırıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.