yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

ALTINOVA’YA HASTANE SÖZÜ

ALTINOVA’YA HASTANE SÖZÜ
08.03.2024 17:21
0
A+
A-

AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit:

‘İLÇEYE HİZMET ÜRETECEĞİZ’

  • AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit düzenlediği basın toplantısında projelerini anlattı. Özyiğit, “Marmara’nın en başarılı belediye başkanı olacağım” dedi. Özyiğit, Altınova’ya 50 yataklı hastanenin müjdesini de verdi.

Haber \ Esin KAYA

AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, projelerini kamuoyuyla paylaştı. ‘Altın Şehir İçin 20 Altın Proje’ başlığı ile üretilen projeler hakkında bilgiler veren Özyiğit, Marmara bölgesinin en başarılı belediye başkanı olma hedefinden bahsetti.

‘ALTINOVA İÇİN 20 PROJEM VAR’

“Altınova’ya bir hizmete aday oldum” diyerek sözlerine başlayan Özyiğit, “Ben ilçeyi, sorunları, talepleri ve en önemlisi de çözümleri biliyorum. Bu hizmet için kendimizi yetiştirdiğimize inanıyorum. Devletteki bu tecrübemi Altınova için kullanacağım. Benim hedefim Marmara bölgesinin en iyi belediye başkanı olmak. Adaylık sürecimiz içerisinde projelerimizi de açıkladık. Altınova’da 5 yıl kaymakamlık yaptım. Dolayısıyla da ilçemizi tanıyorum, sorunları biliyorum. Yaptığımız yapacağımız her şey bu sorunların ortadan kaldırılmasına yönelik. Projelerimizle bu sorunları çözeceğiz. Projelerimiz dışında da çalışmalarımız var. Bu projeleri de açıklayacağız. Ama bunları belediye başkanlığımız sürecinde açıklayacağım. İlçemiz için 20 projemiz var” dedi.

İLÇEYE HASTANE MÜJDESİ

Özyiğit, uzun yıllardır ilçede yapılması beklenen hastane için müjdeyi verdi. Özyiğit, “İlçemizde bu projeler nasıl yapılacak diye soranlar da oluyor. Sağlık Bakanlığı ile görüştük. Altınova’daki sağlıkla ilgili sıkıntıların ortadan kaldırılması için 50 yataklı bir devlet hastanesi sözü aldık. Devletin gücünü de arkamıza alacak ve yerel yönetimin gücü ile birleştirerek ilçemize hizmet üreteceğiz. Yıllardır konuşulup hayata geçirilemeyen bu hizmeti ilçemize kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti demek, hizmet demek. 5 yılda daha birçok proje hayata geçecek” şeklinde konuştu.
‘GÜVENE LAYIK OLACAĞIZ’
Özyiğit, “Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Yalova Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’a çok teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdılar. Adaylığımıza da vesile oldular. İl Başkanımız ve ilçe başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizlere bu görev verilirken hepsi destek verdi. Biz de bize verilen bu göreve onların güvenine layık olmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.
‘ANKETLERDE ÖNDEYİZ’
Rakibi Yasemin Fazlaca’nın anket sonuçlarında ‘2-3 puan öndeyiz’ söylemini de değerlendiren Özyiğit, “Biz iki anket yaptırdık, iki ankette de yüksek oranda öndeyiz. ‘2-3 puan öndeyiz’ der ve anketi yapan firmanın ismini vermezseniz olmaz. Hayali rakamlarla bu iş yürümez. Onun yaptırdığı ankette de biz öndeyiz. Ama bunu söyleyemez” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.