yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3010
EURO
34,6729
ALTIN
2.407,37
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

ALMA MAZLUMUN AHINI

ALMA MAZLUMUN AHINI
01.04.2024 21:42
0
A+
A-

Altınova’da tersaneciler Dr. Metin Oral’ı ‘İSTEMEZÜK’deyip devre dışı bıraktırdı; böylece AK Parti’nin ipi çekilmiş oldu..

Tarih: 19 Ocak 2024 Cuma. Yer; Kapalı Spor Salonu. AK Partililer hınca hınç salonu dolduruyor. Zira, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan Yalova’ya teşrif ediyor, partilileri ve Yalovalıları onurlandırıyor.
Yalova merkez, ilçeler, belde ve köylerden üyeler-delegeler tribünlerde ve salonda yerlerini almış; heyecan dorukta. Normalde aday açıklaması beklenmiyor ancak o gün kürsüde ne oluyorsa oluyor, önce Altınova sonra Çiftlikköy büyük bir şok yaşıyor. Teşkilatların önemli bir bölümü, ana kademeler bile bilmezken, Cumhurbaşkanı bir anda mikrofondan iki şok ismi açıklıyor: “Altınova adayımız Regaip Ahmet Özyiğit, Çiftlikköy adayımız Recep Hacı; hayırlı olsun!”
Salon bir anda buz kesiyordu, özellikle Altınovalı partililerin olduğu bölümde bir uğultu, bir şaşkınlık ve sessizlik. Ne olmuştu, nasıl olmuştu da tersanelerdeki tören sonrası apar topar,  Altınova adayı açıklanıyordu, yangından mal kaçırır gibi ve üstelik sürprizin de sürprizi bir isim ile...
Aradan günler-haftalar geçti. 19 Ocak’tan 31 Mart’a uzanan yaklaşık 2,5 aylık süreçte kopan kıyamet dinmedi ve Altınova’dan başlayan hayal kırıklığı katlana-katlana beldeleri, Çiftlikköy’ü, Yalova Merkez’i geçti, şehrin batısına kadar deyim yerindeyse tepeden-tırnağahayal kırıklığı ve mağlubiyet yaşandı.

………….

Şimdi deniyor ya; “ÖZELEŞTİRİ YAPILACAK”..

Parti tabanı diyor ki: Önce tersanecilerin ve onların gazına gelen birtakım üst düzey Yalovalı seçilmişlerin kişisel menfaatlerle aday belirlemesine çanak tutanlar bir hesap versin, ondan sonra teşkilatın diğer birimleri hangi hesaba çekilecekse çekilsin!!!

……………..

Emekliyi yok say…

Tenceresini kaynatamayan anayı-bacıyı yok say…

Evladına okul harçlığı veremeyen babayı yok say…

Parası pul olmuş Türk insanını yok say…

Altınova’dan başlayarak aday beğenmeyen ve istediği adayı dikte eden, empoze eden rantçıları dinleyip teşkilatları yok say…

Sonra kalk…

“Özeleştiri yapacağız…”

Hadi canım sende!!!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.