yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

AKYOL, VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİ

AKYOL, VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİ
15.07.2022 14:49
0
A+
A-

 

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol Soğucak, Safran ve Hacımehmet köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını, talep ve önerilerini dinledi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, vatandaşlarla bir araya geldi. Köy ziyaretlerine büyük önem veren Vekil Akyol, bu kapsamda köylerini ziyaret etti. Akyol’a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ve parti yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler. Akyol köyleri ziyaretlerinde köy muhtarları ve azalar tarafından karşılandı. Köy konaklarında ve kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Akyol, onların sorunlarını, talep ve önerilerini dinledi. Köylerin il ve ilçe merkezi kadar hizmetlerde faydalanmalarını önemsediklerini ifade eden Akyol bu anlamda köy halkının taleplerinin en kısa sürede yerine getirileceğini de ifade etti.

Özel idareye teşekkür..
Köy muhtarları ise kendilerini dinleyen ve sorunlara çözüm üretmeye çalışan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’a teşekkür ederek, “İl Özel İdaresi köylerimize çok önemli hizmetler getirdi. Bu anlamda İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Milletvekilimiz Meliha Akyol da her fırsatta bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinliyor, taleplerimizin yerine getirilmesi için elinden geleni yapıyor. Tüm köy halkımız adına kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.