yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

AK PARTİ KADIKÖY’DE BÜYÜK BULUŞMA

AK PARTİ KADIKÖY’DE BÜYÜK BULUŞMA
26.02.2024 14:09
0
A+
A-

MECLİS ÜYELERİ VE PROJELER TANITILDI

  • AK Parti’nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Cem Gümüş, düzenlenen aday tanıtım toplantısında meclis üyelerini tanıtarak, projelerini anlattı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti Kadıköy Belde Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım ve halk buluşması, parti üyeleri ve Kadıköy halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Özdenim Kafe’de düzenlenen etkinlikte, AK Parti’nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Cem Gümüş’ün yanı sıra proje ve meclis üyeleri adayları da tanıtıldı. Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve partinin diğer teşkilat üyeleri de katıldı. Toplantıda, Kadıköy için planlanan projeler ve meclis üyeleri adaylarının vizyonları detaylı bir şekilde paylaşıldı. Aday tanıtım toplantısında, Kadıköy’ün karşılaştığı sorunlara çözüm getirecek projeler ve halkın yaşam kalitesini artıracak çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildi. Katılımcılar, AK Parti’nin Kadıköy için hazırladığı iddialı projeleri yakından tanıma fırsatı bulurken, adaylar da kendilerini tanıttılar.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.