yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5391
EURO
34,7808
ALTIN
2.400,16
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

‘AĞAÇLAR AYAKTA ÖLÜR’ İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU

‘AĞAÇLAR AYAKTA ÖLÜR’ İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU
08.12.2022 16:39
0
A+
A-

 

 

  • Yalova Belediyesi, başrolünde usta oyuncular Nevra Serezli ile Nuri Gökaşan’ın yer aldığı ve birçok ödüle layık görülen ‘Ağaçlar Ayakta Ölür’ adlı oyunu tiyatro severlerle buluşturdu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Gelenekten Geleceğe İbrahim Müteferrika Kültür ve Sanat Sezonu etkinlikleri çerçevesinde Yalova Belediyesi Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde ‘Ağaçlar Ayakta Ölür’ isimli oyun için perdeler açıldı. Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Volkan Dadaloğlu, Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un eşi Gökşen Tutuk’un da izlediği oyuna Yalovalılar yoğun ilgi gösterdi. Salonda adeta adım atacak yer kalmadı. İspanyol yazar Alejandro Casona’nın kaleme aldığı, başrollerini Nevra Serezli ve Nuri Gökaşan’ın paylaştığı; Meral Asiltürk, Önder Atanaklı, Emre Ozan, Meltem Özlevent ve Mehmet Selin Sağdıç’ın da ayrıca rol aldığı duygusal komedi türündeki oyun, büyük beğeni topladı. İyilik ve sevgi kavramında yoğunlaşan oyunda usta tiyatrocu Nevra Serezeli ile Nuri Gökaşan’ın performansı Yalovalılar tarafından ayakta alkışlandı. Oyunun ardından Başkan Yardımcısı Dadaloğlu ile Emniyet Müdürü Topaloğlu, Serezli ve Gökaşan’a çiçek ve plaket takdim etti.

Oyun sonrası şehir dışı programı nedeniyle oyuna katılamayan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, oyuncularla bir araya gelerek kendilerine teşekkür etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.