yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
11.05.2023 15:26
0
A+
A-

‘Bunu memleketim için yapıyorum’ dedi ve..

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Muharrem İnce’den Millet İttifakı’na anlamlı gönderme:

‘ŞİMDİ BAHANELERİ KALMADI!’

 

  • Zeynep Taştan / Memleket Partisi Lideri, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, adaylıktan çekildiğini açıkladı. İşte İnce’nin dünkü açıklamasından satır başları:

..”Böylesine bir iftira furyasını Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiçbir siyasetçi görmedi. Tüm bunlar olurken bu ülkenin savcıları, gazetecileri bunlara değinmedi. Biri çıkıp, ‘Bu emniyet nerede?’ demedi. 45 gündür saldırılıyor, itibar suikastı yapılıyor. Emniyet, savcı görevini yapmıyor.”

..”Türkiye Cumhuriyeti devleti benim itibarımı koruyamamıştır. Bir yurttaşın, bir Cumhurbaşkanı adayının itibarını korumakla görevlidir; devlet.”

..”Ne kadar kaçak fetöcü varsa yurt dışından saldırıyor. Bir taraftan fetö bir taraftan pkk saldırıyor. 45 gün boyunca saldırdılar.”

  • ADAYLIKTAN ÇEKİLDİĞİNİ AÇIKLADI

5 dönem Yalova milletvekili seçilen; CHP’den önce Grup Başkanvekili sonra da Cumhurbaşkanı adayı olan, son olarak Memleket Partisi’ni kurup partisinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olup ter döken İnce, sahte dekontlara son olarak bir de kaset montajı eklenince dün basının karşısına çıktı; “Çekiliyorum ve bunu memleketim için yapıyorum. Bir kanal açmaya, bir üçüncü yol ortaya koymaya çalıştım; ama olmadı. Şimdi bahaneleri kalmasın; çünkü belli ki suçu bize atacaklar. Ancak buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum ve her evden Memleket Partisi’ne 1 oy istiyorum. Zira seçimden sonra göreceksiniz; Atatürkçüler azınlıkta olacak. Memleket Partisi’nin Meclis’te varlığı bu yüzden çok önemli” dedi ve son noktayı koydu: ‘ADAY DEĞİLİM!’

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.