yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2257
EURO
37,0540
ALTIN
3.003,23
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
18°C
Yalova
18°C
Hafif Yağmurlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C

PERİLER, ANKARA’DAN ÇIKAMADI

PERİLER, ANKARA’DAN ÇIKAMADI
20.10.2024 12:43
0
A+
A-

ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ KORUYAMADIK!

  • Yalova VİP, Ligin 6.hafta mücadelesinde Ankara’da Çankaya Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Turuncu-sarılı takımımız, üstünlüğünü koruyamadığı maçı 86-80 kaybetti.

Bu sonuçla deplasmanda oynadığı üçüncü müsabakasından da yenilgiyle ayrılan temsilcimiz karşısında Çankaya Üniversitesi, sezonun ilk galibiyetini aldı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yalova VİP, 6.hafta müsabakaları çerçevesinde Çankaya Üniversitesi’ne konuk oldu. Müsabakanın ilk yarısını önde bitiren Kemal Karakurt yönetimindeki ekibimiz, final periyoduna da avantajlı girmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamayınca parkeden 6 sayı farkla 86-80 boynu bükük ayrıldı.

 

İlk yarıda öndeydik ama..

Ankara ATA Spor Salonu’nda oynanan maça iki takım da karşılıklı sayılarla başlarken, hücumda daha fazla sayı üreten Çankaya Üniversitesi, ilk çeyreği 24-29’luk skorla önde geçti. İkinci periyotta rakibine göre daha iyi oyun ortaya koyan Yalova VİP, savunmayı sertleştirdi ve hücumda da yüksek yüzdeyle oynayınca bu 10 dakikayı 25-14 alıp devre arasına 6 sayı farkla 44-38 önde giriş yaptı.

Son çeyrekte her şey değişti..

Karşılaşmanın ikinci yarısında özellikle son periyotta tüm hesaplar alt üst oldu. Mücadelenin üçüncü periyodunda 18-16 geride olmasına rağmen turuncu-sarılı ekibimiz, son çeyreğe 4 sayılık avantajla 60-56 üstün girdi. Ancak final periyodunda rakibini durduramayan temsilcimiz periyodu 30-20 ve mücadeleyi de 6 sayı farkla 86-80 kaybederek bu sezonki 5.yenilgisini aldı.

Yacine Diop’un double-double’ı yetmedi..

Yalova VİP’te Senegalli oyuncu Yacine Diop 19 sayı ve 22 ribauntluk performansla double-double yapmasına rağmen mağlubiyeti önleyemedi. Ayrıca temsilcimizde Sibel Seval Balcıoğlu da 34 sayıyla karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu. Rabia Gülşah Çelebi, 15 sayıyla çift haneleri gördü. Çankaya Üniversitesi’nde Şule Aktaş, 28 sayı ve 10 ribaunt ile double-double yapıp galibiyette önemli rol oynadı. Betül Özcan 20 ve Naz Secerlioğlu da 13 sayıyla skora katkı sağladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.