yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ALKIŞLAR ALPEREN, BATUHAN VE AHMET’E

ALKIŞLAR ALPEREN, BATUHAN VE AHMET’E
21.05.2023 14:37
0
A+
A-

ÜÇ OYUNCU DA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞADI!

  • Yalovalı futbolcular Alperen Topçular ve Batuhan Kaya ile Yalovaspor’dan eski takım arkadaşları kaleci Ahmet Pekgöz, 2022-2023 sezonunu şampiyonlukla tamamladı.

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden üç oyuncu da formasını giydiği takımlarla mutlu sona ulaşmayı bildi.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Bölgesel Amatör Ligi’nde 13.sezon heyecanı geride kaldı. Birbirinden zorlu karşılaşmaların oynandığı maratonda 14 grupta ligi ilk sırada bitiren takımlar, Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı kararla TFF 3. Ligi’ne yükseldi. Ayrıca bir takım da ekstra play-off sonunda profesyonel lige adını yazdırdı.

Grup birincileri üst lige alındı..

Bölgesel Amatör Ligi’nde geride bıraktığımız sezonda yine futbolseverler, binlerce müsabakayı yakından takip etme fırsatı buldu. Normal sezonun ardından play-off karşılaşmaları yapılacaktı. Ülkemizi derin yaralayan deprem felaketi nedeniyle iki gruptaki lider ekipler, TFF’nin kararı neticesinde 3. Lig’e alındı. Diğer gruplarda da sezonu zirvede bitiren takımlar da alınan kararla üst lige yükselmiş oldu. Ekstra play-off sonrasında bir takım daha 3. Lig bileti aldı.

Alperen, Talasgücü ile şampiyonluk sevinci yaşadı..

Daha önce Yalovaspor’la Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyon olan ve yeşil-kırmızılıların tarihindeki en golcü oyuncular arasına adını yazdıran başarılı futbolcu Alperen Topçular, 2022-2023 sezonu sonunda Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor’la şampiyonluk elde etti. Normal sezonda lider Sincan Belediyespor’la aynı puana sahip olan Talasgücü, ikili averajda da eşitlik bulunduğundan dolayı Ankara takımı ile şampiyonu belirleyecek play-off maçı oynadı. Kayseri ekibi, rakibini 3-1’lik skorla devirip 3. Lig vizesi aldı. Bu karşılaşmada Talasgücü’nün şampiyonluk golünü ise Yalovalı futbolcu Alperen Topçular orta sahadan atmıştı. Başarılı futbolcu, Yalovaspor’un ardından kariyerindeki ikinci Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğunu Talasgücü Belediyespor ile yaşamış oldu.

Batuhan, Sebat Gençlikspor’u sırtladı..

Bir diğer eski Yalovasporlu Batuhan Kaya da 2022-2023 sezonunu şampiyonluk sevinciyle noktaladı. Yıldız oyuncu, Trabzon ekibi Sebat Gençlikspor ile Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonluk ipini göğüsledi. Bu sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çeken Batuhan, Sebat Gençlik şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. Takım arkadaşları tarafından da çok sevilen Batuhan, alkış toplayan isimler arasında yerini aldı.

Ahmet Pekgöz de Aliağa ile şampiyon oldu..

Yalovaspor’un 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyon olduğu yıl temsilcimizin kalesini koruyan ve bu organizasyonun en başarılı kalecileri arasında gösterilen Ahmet Peköz, İzmir ekibi Aliağa Futbol Kulübü ile mutlu sona ulaştı. Tecrübeli eldiven, sarı-siyahlıların 10. Grup’ta şampiyon olarak 3. Lig’e çıkmasında pastanın en büyük paydaşlarından. BAL’ın en az gol yiyen kalecileri arasında da başı çeken Ahmet, kariyerine yeni bir lig şampiyonluğu daha ekledi. Böylece yolu yakın zamanda Yalovaspor’dan geçen Alperen Topçular, Batuhan Kaya ve Ahmet Pekgöz, 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk yaşayan isimler olarak dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.