yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2313
EURO
37,2087
ALTIN
2.991,63
BIST
8.805,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C

ORDULULAR PİKNİKTE BULUŞTU

ORDULULAR PİKNİKTE BULUŞTU
16.10.2024 18:16
0
A+
A-
  • Yalova Ordulular Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilecek piknik şöleni, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.

Onur ERDİK

Yalova Ordulular Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin birinci geleneksel piknik şöleni, TİGEM Beyaz Bahçe’de organize edildi. Yoğun katılımın yaşandığı piknik etkinliğinde konuklar, gönüllerince eğlendiler. Yalova Belediyesi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Çınarcık Belediyesi, Çiftlikköy Belediyesi, Teşvikiye Belediyesi ve Esenköy Belediyesi’nin de destek sağladığı 1. Yalova Ordulular Yardımlaşa ve Kültür Derneği Piknik Şöleni’nde Ordulu sanatçı Gülay Şenkal da sevilen parçaları etkinliğe katılanlar için seslendirdi.

Katılım yoğundu..

Orduluların piknik şölenine Yalova Belediye Başkan Vekili Alemdar Coşkun, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanı Abdullah Zeki Ercan ve il yönetim kurulu üyeleri, Deva Partisi İl Başkanı Davut Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, eski Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanı Vedat Babaoğlu, Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim Bayzan, farklı dernek başkanları ve temsilcileri, komşu il ve ilçelerden gelen dernek temsilcileri olmak üzere yaklaşık 250 kişi katıldı. Yalova Ordulular Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Süleyman Birtek, bu yıl birincisini geçekleştirdikleri piknik şöleninin her yıl düzenli olarak yapılacağını belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür ettiklerini söyledi. Ayrıca Birtek, organizasyona katkı sağlayan işletme, firma ve iş insanlarına teşekkür plaketi sunduklarını dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.