yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

YALOVA’DA 19 MAYIS COŞKUSU

YALOVA’DA 19 MAYIS COŞKUSU
20.05.2022 17:59
0
A+
A-

 

Haber / Esin KAYA

 

Yalova Belediyesi ve Yalova Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği YuniFest 2022 festivalinde birbirinden ünlü isimler sahne aldı.  16 Mayıs’ta başlayan ve 5 gün süren festivalin 4. günü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Samida isimli grup ve Ece Seçkin sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaş için seslendiren Samida ve Ece Seçkin, Yalovalılara bayram coşkusunu yaşattı.

‘KONSERLERİMİZ DEVAM EDECEK’..

Katılımlarından dolayı sanatçı Samida ve Ece Seçkin’e teşekkür eden Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bizlere bu coşkuyu yaşatan sanatçılarımıza teşekkür ederim. Üniversitemiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz festivalimizle şehrimizi ve öğrencilerimizi bütünleştirdik. Belediyemiz olarak bu tür etkinliklerimize bu yaz boyunca devam edeceğiz. Burada bulunan ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Verilen konser ve etkinliklerin ardından gece yapılan havai fişek gösterisiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.