yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Çok Bulutlu
28°C
Yalova
28°C
Çok Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

TEMA, SONBAHAR KAMPINDA BULUŞTU

TEMA, SONBAHAR KAMPINDA BULUŞTU
03.10.2024 12:34
0
A+
A-
  • TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği, doğaseverleri bir araya getirerek doğa koruma bilincini pekiştirmek amacıyla TİGEM’de renkli ve eğlenceli bir sonbahar kampı düzenledi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği, doğaseverler ve gönüllüleri bir araya getiren sonbahar kampını 27-29 Eylül tarihleri arasında TİGEM’de düzenledi. Yalova Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen bu etkinlik, doğa koruma bilincini artırmak ve katılımcılara doğayla iç içe bir deneyim sunmak amacıyla planlandı. Kampın koordinatörlüğünü üstlenen Coşkun İdiz, etkinlik süresince katılımcılara çeşitli aktiviteler sunarak doğanın güzelliklerini keşfetme fırsatı sağladı. İstanbul’dan gelen karavancılar da etkinliğe katılarak, kampın keyfini artırdılar. Gönüllüler, birlikte vakit geçirip doğanın tadını çıkartarak unutulmaz anılar biriktirdiler.

BONSAİ MÜZESİ’NE ZİYARET

Cumartesi günü, katılımcılara Türkiye’nin tek ve Avrupa’nın en büyük Bonsai Müzesi ile Karaca Arboretum gezisi düzenlendi. Bu geziler, doğanın estetik yönünü gözler önüne sererken, katılımcılara bitki çeşitliliği hakkında bilgi edinme fırsatı sundu. Ayrıca, doğa yürüyüşleri ve çeşitli atölye çalışmaları ile katılımcıların doğayla olan bağlarını güçlendirmeleri hedeflendi. Kamp süresince TEMA gönüllüleri, birbirleriyle etkileşimde bulunarak yeni dostluklar kurdular ve doğa ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Doğada geçirilen bu keyifli hafta sonunun sonunda, katılımcılar TEMA Yalova İl Temsilciliği’ne düzenledikleri etkinlik için teşekkür ettiler ve benzer etkinliklerin tekrarını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.