yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

İKİ BAŞKANDAN TESİSLERE İNCELEME

İKİ BAŞKANDAN TESİSLERE İNCELEME
28.08.2023 16:10
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, mavi-yeşilli kulübün devam eden tesislerinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İki başkanın incelediği tesislerin ardından Yalova Belediye Başkanı Tutuk, Yeşilova’ya Bölgesel Amatör Ligi’nde başarılar diledi.

  • Ayrıca ilimiz esnaflarından iş insanı Orhan Savuk, mavi-yeşillilerin yeni sezonda tüm meyve ve sebze giderlerini karşılayacağını açıkladı.

 

Onur ERDİK

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcilerimizden Yeşilovaspor’un tesis inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Yalova Belediyesi ve ADCO inşaat sahibi Ali Demirhan ve iş insanı Halil İbrahim Demirhan’ın katkılarıyla son sürat devam eden kulüp tesislerini Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, mavi-yeşillilerin başkanı Yalçın Oruç nezaretinde gezerek bilgi aldı.

Modern görünüme sahip olacak..

Modern tesisin içerisinde Ali Demirhan ve Halil İbrahim Demirhan’ın babaları hayırsever iş insanı rahmetli Şeyh Abdulkadir Demirhan’ın ismini taşıyacak mescitte bulunacak. Bölgesel Amatör Lig’de Yalova’yı temsil edecek olan Yeşilovaspor’un her zaman yanında olduklarını belirten Yalova Belediye Başkanı Tutuk, “Yeşilovaspor kulübümüz adına ve başarılarına yakışır bir tesise en kısa zamanda kavuşacak” ifadelerini kullandı.

‘Hem kulübümüz hem de Yalova’mız güzel bir tesise kavuşacak’..

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve ekibine teşekkür eden Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, “Tesis çalışmalarımızı başkanımız Mustafa Tutuk’la inceledik. Sağ olsun bizlere büyük destek veriyor. Her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Sona geldiğimiz şu günlerde hem kulübümüz hem de Yalova’mız güzel bir tesise kavuşacak” dedi.

Bir destek de Savuk’tan..

Bu arada yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden Yeşilovaspor’a bir destek de Yalovalı başarılı iş insanlarından Güven Ticaret sahibi Orhan Savuk’tan geldi. Başkan Yalçın Oruç’u ziyaret eden ve 2023-2024 sezonunda başarılar dileyen Savuk, bu sezon boyunca mavi-yeşillilerin sebze ve meyve giderlerini üstlendi. Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, Güven Ticaret sahibi Orhan Savuk’a verdiği destekten ötürü teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.