yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

YALOVA TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR

YALOVA TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR
18.09.2024 16:03
0
A+
A-
  • Yalova Turizmini Geliştirme Gönüllüsü Süreyya Çelik ve beraberindeki heyet, uluslararası iş birlikleri için Kazakistan merkezli One Click firması yetkilileriyle bir araya geldi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Turizmini Geliştirme Gönüllüsü Süreyya Çelik, İlgin Gayrimenkul Kurucusu Yunus İlgin ve AriaSun Health Tourism Kurucusu Buğra Sezer, Kazakistan merkezli One Click firmasının Genel Müdürü Anara Uralova ve Ofis Müdürü Hasan Çırah’ı ziyaret ederek Yalova’nın turizm potansiyelini artırmaya yönelik önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyarette, Yalova’nın doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri üzerinde durularak, şehrin turizm alanındaki projeleri değerlendirildi. Süreyya Çelik, “Tamamen Yalova’nın turizmini ortaya çıkaracak projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu projeler, şehrin güzelliklerini daha geniş bir kitleye tanıtmayı hedefliyor” dedi. Görüşmelerde ayrıca Yalova’nın turizm altyapısının güçlendirilmesi, uluslararası pazarlarda daha etkin bir şekilde tanıtılması ve bölgeye olan ilgiyi artıracak stratejiler üzerinde de duruldu. One Click firması temsilcileri, Yalova’nın turizm potansiyelini artırma yönündeki bu çabaları desteklemekten memnuniyet duyduklarını belirtti.

BİR ZİYARET DE YUNANİSTAN’A

Bunun yanı sıra, Süreyya Çelik’in Yunanistan’ın Kavala Valisi Alexandros Iosıfıdıs ile gerçekleştirdiği ziyaret de dikkat çekti. Çelik, Kavala Belediye Başkanı ile birlikte Yunanistan Valisi’ni Yalova’ya davet etti.  Kavala Valisi Alexandros Iosıfıdıs ile 20 yılı aşkın süredir dostluğunun olduğunu söyleyen Çelik, bu ziyaretlerin Yalova’nın turizm faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde büyük bir önem taşıdığını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.