yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

SERDAR KAYA GÖREVİNİ ALTINOK’A DEVRETTİ

SERDAR KAYA GÖREVİNİ ALTINOK’A DEVRETTİ
13.09.2024 15:40
0
A+
A-

Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kaya, görevi Ahmet Milhan Altınok’a devretti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanlığı’nda uzun yıllardır sürdürülen başarılı çalışmaların ardından nöbet değişimi yaşandı. İlçe Başkanı Serdar Kaya, görevi Ahmet Milhan Altınok’a devretti. İlçe teşkilat binasında gerçekleşen devir teslim törenine partililer katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ..

Törende ilk konuşmayı yapan Serdar Kaya, görevde bulunduğu süre boyunca teşkilatın başarısı için canla başla çalıştıklarını belirterek, tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Kaya, “Görev sürem boyunca her zaman halkımızın ve teşkilatımızın yanında olmaya çalıştım. Bizler için en önemli olan, halkımızın güvenini ve sevgisini kazanabilmektir. İlçemiz için çok güzel işlere imza attık. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve helallik istiyorum” dedi. Kaya, görevi devrettiği Altınok’a başarı dileklerini ileterek, her zaman destek olacağını ifade etti.

YENİ İLÇE BAŞKANI AHMET MİLHAN ALTINOK GÖREVE HAZIR..

Görevi devralan yeni İlçe Başkanı Ahmet Milhan Altınok ise Serdar Kaya’ya bugüne kadar ilçeye ve partiye kazandırdığı değerli hizmetlerden ötürü teşekkür ederek sözlerine başladı. Altınok, “Serdar Başkanımız, ilçemiz için önemli çalışmalara imza attı. Biz de aynı azim ve kararlılıkla hizmet bayrağını devralarak, hep birlikte ilçemizi daha ileriye taşımak için çalışacağız. Teşkilatımızın her bir ferdinin katkılarıyla Çiftlikköy’ü en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Altınok, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğinin altını çizerek, “Halkımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılamak ve partimizi en üst seviyeye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu bir bayrak yarışı ve bizler, aldığımız bayrağı daha da ileriye taşımak için buradayız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.