yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0728
EURO
38,0634
ALTIN
2.834,31
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

PERİLER, ÇANAKKALE İLE PERDEYİ AÇIYOR

PERİLER, ÇANAKKALE İLE PERDEYİ AÇIYOR
13.09.2024 15:35
0
A+
A-

HDI Sigorta Yalova VİP, sezonun açılış haftasında bugün evinde Çanakkale Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

Turuncu-sarılı takımımız, ligin ilk haftasında yapacağı müsabakayı kazanarak 2024-2025 sezonuna iyi başlangıç yapmak istiyor.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP, zorlu maratonun ilk hafta maçları kapsamında bugün saha ve seyircisi önünde Çanakkale Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz sezon play-off’lara kalma başarısı gösteren ancak çeyrek finalde elenerek Süper Lig’e yükselme hayalini başka bahara bırakan turuncu-sarılı takımımız, yeni koçu ve kadrosuyla birlikte kazanmanın planını yapıyor.

Maçın başlama saati 14.00..

HDI Sigorta Yalova VİP ile Çanakkale Belediyespor arasında bugün Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. YouTube/TBF TV’den canlı yayınlanacak mücadelede Yunus Öztürk, Mert Enver Germen ve Efe Özalkan hakem üçlüsü görev yapacak.

‘İlk maçlar zordur’..

Çanakkale Belediyespor maçı öncesi konuşan HDI Sigorta Yalova VİP Başantrenörü Kemal Karakurt, “Ligi sahamızda açıyoruz. Benim için de ayrı bir heyecan olacak. Daha önce buraya hep rakip olarak geldim. Ancak bu kez takımın başındayım. Hem benim hem de takımımız için önemli bir karşılaşma. İlk maçlar zordur. Ancak beni tanıyan bilir ki ben her zaman zoru seven birisiyim” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.