yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

GÜNDEM YOĞUN!

GÜNDEM YOĞUN!
31.07.2022 14:06
0
A+
A-

 

Kadın basketbolundaki temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını 10 gün içerisinde tamamlamayı planlıyor.

 

İç transferde 5, dış transferde de iki oyuncuyla anlaşan turunu-sarılı takımımız, teknik ekibin raporu doğrultusunda kalan transferlerini yapıp sezona giriş için start verecek.

 

Onur ERDİK

 

Tarihi bir sezonu geride bırakan ve yeni sezon için umutlu olan turuncu-sarılılar, iç ve dış transferi bitirip belirlenecek program kapsamında lig hazırlıklarına start verecek. Başkan Murat Yapıcı, iç transfer görüşmelerinde anlaştığı oyuncuları açıklarken; başantrenör Furkan Sağlık, ikinci sezonunu yaşayacağı temsilcimizde yine başarılı sonuçlarla taraftarın gönlünde taht kurmak istiyor.

7 oyuncuyla anlaşmıştı..

2021-2022 sezonunun play-off finalisti HDI Sigorta Yalova VİP, yeni sezon için 7 oyuncuyla anlaşma sağladı. Tecrübeli kaptanı Nazlı Güler, Miray Uzunoğlu, Başak Altunbey, Ecem Erk ve Zehra İmamoğlu ile iç transferi büyük ölçüde bitiren turuncu-sarılı takımımız, dış transferde Amerikalı Davion Wingate ve eski oyuncusu İrem Beriş’i kadrosuna kattı. İç transferde daha önce anlaştığı Fatma Ata’nın sürpriz bir karar değişikliği ile Elazığ İl Özel İdaresi ile anlaşması sonucu biraz olsun şok yaşayan HDI Sigorta Yalova VİP’in teknik ekibin raporu doğrultusunda dış transfer çalışmalarını yürüttüğü öğrenildi.

Transfer biter bitmez hazırlıklar başlayacak..

Öte yandan iç ve dış transferi tamamladıktan sonra son TKBL play-off finalisti temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına resmen start verecek. Koç Furkan Sağlık yönetiminde geçen sezonki başarısını tekrarlamak isteyen temsilcimizin yeni sezondaki performansı da Yalovalı basketbolseverler tarafından merak ediliyor.

Önce Federasyon Kupası..

Potadaki ekibimiz VİP, lig maratonu öncesinde Federasyon Kupası’nda mücadele verecek. Eylül ayındaki kupa macerası sonrasında Ekim ayında başlatılması düşünülen lig maratonunda ilimizi başarıyla temsil edecek turuncu-sarılı takımımız, son iki yıldır Süper Lig’in kıyısından dönüyor. VİP, 2022-2023 sezonunda hedeflediği Süper Lig’e yükselmek için rakiplerine karşı mücadele verecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.