yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

TEMSİLCİLERİMİZ ÇEYREK FİNAL ARENASINDA

TEMSİLCİLERİMİZ ÇEYREK FİNAL ARENASINDA
15.02.2024 17:04
0
A+
A-

Filedeki ekiplerimiz Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor Voleybol, play-off çeyrek final karşılaşmaları kapsamında mücadele verecek.

 

Onur ERDİK

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde normal sezon maratonunu birinci bitiren Çiftlikköy Belediyepor ile ikinci sıradaki Semt77 Yalovaspor 1. Lig’e yükselme terfi maçlarında sahne alıyor. Daha önce de lig ve play-off’ları namağlup şampiyon bitirerek 1. Lig tecrübesi bulunan ve iki kez Sultanla Ligi’nin alt liginde boy gösteren Çiftlikköy Belediyespor, üçüncü kez bunu başarmak için rakiplerine karşı mücadele verecek. Tarihinde ilk kez play-off’lara yükselme başarısı gösteren Semt77 Yalovaspor ise Çiftlikköy’e göre biraz daha dişli rakiplerle yarışacak.

Çiftlikköy, Afyon H Grubu’nda..

Kurtuluş Turhan yönetiminde bu sezona damga vuran Çiftlikköy Belediyespor, play-off çeyrek finallerinde Afyon H Grubu’nda ilk ikiye girip yarı final bileti almaya çalışacak. Temsilcimizin yanı sıra bu grupta Büyükçekmece Voleybol Akademi, İçkale Spor ve Manavgat Belediyespor gibi takımlar var.

İlk maç bugün..

Afyon’da yarı final arayan Çiftlikköy Belediyespor, play-off çeyrek finallerinin ilk maçında bugün mücadeleye çıkacak. Kırmızı-siyahlı takımımız, Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaların ilkinde saat 18.30’da Büyükçekmece Voleybol Akademi ile kozlarını paylaşacak. Gruptaki ikinci müsabakasını yarın yapacak kırmızı-siyahlı takımımız, 16.30’da İçkale Spor’la karşı karşıya gelecek. Çeyrek finallerde gruptaki son maçında Kurtuluş Turhan’ın öğrencileri, 18 Şubat Pazar günü Manavgat Belediyespor’la oynayacak. Çiftlikköy, bu karşılaşmaların ardından ilk ikiye girdiği takdirde yarı finallere yükselme başarısı gösterecek.

Semt77 Yalovaspor, Eczacıbaşı’yla start verecek..

Filedeki bir diğer temsilcimiz Semt77 Yalovaspor Voleybol, play-off çeyrek finallerinde Eskişehir A Grubu’nda bugün Eczacıbaşı ile oynayacak. Şehit Anıl Gül Spor Salonu’ndaki mücadelenin başlama saati 12.00. Yeşil-kırmızılı takımımız, çeyrek finallerin ikinci müsabakasında yarın saat 12.00’de Margenç Spor’la karşılaşacak. Son maçını ise temsilcimiz, 18 Şubat Pazar günü saat 10.00’da Mega Spor’la yapacak ve ilk ikiye girmeye çalışacak.

Normal sezonda aynı grupta yer aldılar..

Diğer yandan play-off çeyrek finallerinde ilimizi temsil edecek Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor Voleybol, normal sezonda aynı grupta yer almıştı. 9. Grup’ta mücadele veren iki takımımızdan kırmızı-siyahlı ekip Çiftlikköy, 12 maçın tamamını kazanmıştı. 36 set alan temsilcimiz, rakiplerine sadece 3 set şansı tanımış ve topladığı 36 puanla namağlup bir şekilde grupları noktalamıştı. Özer Özger yönetimindeki yeşil-kırmızılı takımımız da 9. Grup’ta oynadığı 12 karşılaşmada 9 galibiyet ve 3 yenilgi aldı. 27 set alan Semt77 Voleybol, rakiplerine 17 set verdi ve 25 puanla Cadence Gölcük İhsaniye’yle aynı puana sahip olmasına rağmen galibiyet sayısı fazla olduğu için ikinci sırada normal sezonu bitirmişti. İki takımımızın da mücadele verdiği grupta Darıca Çınaraltı Gençlik ise 3 puanla grubu sonuncu bitirip küme düşmüştü.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.