yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0208
EURO
38,0116
ALTIN
2.827,90
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

YALOVALILAR NURAN ABLASINI KAYBETTİ

YALOVALILAR NURAN ABLASINI KAYBETTİ
17.07.2024 17:31
0
A+
A-

MEKANI CENNET OLSUN!

  •  Önceki dönem Kent Konseyi Başkanlığı ve Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yapmış olan İsmail Mutlu’nun eşi, Nuran Mutlu dün son yolculuğuna uğurlandı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Önceki dönemlerde Kent Konseyi Başkanlığı ile Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevlerini yürütmüş olan İsmail Mutlu’nun eşi, Nuran Mutlu, amansız hastalığa yenik düştü. Merhume Nuran Mutlu, dün ikindi namazına müteakip Samanlı Köyü Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Mutlu ve ailesini bu zor gününde sevenleri de yalnız bırakmadı. HABERCİ olarak Merhume Nuran Mutlu’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.