yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Çok Bulutlu
27°C
Yalova
27°C
Çok Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

ÖNDER ÖZEL ÖĞRETİM KURSU’NDA 30.YIL

ÖNDER ÖZEL ÖĞRETİM KURSU’NDA 30.YIL
03.06.2024 15:54
0
A+
A-

Yalova Önder Özel Öğretim Kursu, 30. yılını kahvaltı etkinliğiyle kutladı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

1994 yılında Yalova’da eğitim hayatına başlayan Yalova Önder Özel Öğretim Kursu, 30. kuruluş yılını Yalova Özdilek AVM’de düzenlediği kahvaltı etkinliğiyle kutladı. Yalova’nın önemli eğitim kurumları arasında gösterilen Yalova Önder Özel Öğretim Kursu, bu özel günü birçok değerli misafirin katılımıyla taçlandırdı. Etkinliğe, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Yalova Belediye Meclis Üyesi Mesut Tutuğ ve diğer eğitim kurumlarının yetkilileri ile okul müdürleri katılım sağladı. Ayrıca, eğitim kurumunun kuruluş yıllarındaki ilk öğretmenleri olan Mustafa Kulaber, Yurdagül Akdoğan ve Serpil Karamoğlu da kahvaltıya iştirak etti.

‘30. yılımızda hep birlikteyiz’

Yalova Önder Özel Öğretim Kursu Kurucusu Şentürk Türk, yaptığı açıklamada, “Bugün 30. kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz. Bu önemli günde bizi yalnız bırakmayan herkese yürekten teşekkür ediyorum. 1994 yılında kurumumuz kuruldu. O yıllarda Yalova’da eğitime destek vermek için yola çıktık. Bugün burada tek başımayım ancak biz o yıllarda 4 öğretmen arkadaşımla yola çıktık. Onlar olmasa Önder Kursu olmazdı. Ben Yalova’nın her şeyin en güzeline layık bir kent olduğuna inanıyorum. Dolayısıyla da eğitim alanında en büyük başarıları hak ediyor. 30. yılımızda burada hep birlikteyiz. İnşallah 40 ve 50. yıllarda da kurumumuzun kuruluşunu buralarda kutlarız” dedi.

Kurumun ilk öğrencisi: Adil Yele

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, dershanenin ilk öğrencilerinden biri olarak, “Önder Dershanesi’nin bende çok özel bir yeri vardır. Üniversiteye hazırlık sürecini ve üniversiteyi kazanma heyecanını Önder Dershanesi’ndeki hocalarımla birlikte yaşadım. Hayatımın en önemli basamaklarından birisi olan bu süreçte elimden tuttukları için kendilerine çok teşekkür ederim. İlimizin güzide kuruluşlarından birisi olarak çok güzel işlere imza atıyorlar ve çıtayı her geçen gün daha da yukarılara taşıyorlar. Biz de kendilerine her zaman destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.