yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

ORTAK PROJELER YAPILACAK

ORTAK PROJELER YAPILACAK
19.07.2022 15:47
0
A+
A-

 

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yalova İl Temsilciliği Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı, Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Sevim eşliğinde ziyaret ettiler..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yalova İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Selçuk Eldutar, Yürütme Kurulu Sayman Üyesi Yalçın Oral, Yürütme Kurulu Üyesi Kazım Demirtaş ve Teknik Görevli İbrahim Kılavuz, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı, Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Sevim eşliğinde ziyaret ettiler.

Ortak projeler yapılacak..

Ziyaret sırasında yeni dönem çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptı. Makina Mühendisliği bölümü öğrencilerinin staj ve bitirme projelerinde Yalova Üniversitesi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ve Makine Mühendisleri Odası Yalova İl Temsilciliği’nin ortak hareket ederek öğrencilerin sunumlarını üniversite yetkilileri, Yalova Üniversitesi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Makina Mühendisleri Odası ve Sanayi kuruluşlarının katılacağı bir platformda yapmaları hususundaki projenin uygun olacağı kanaatine varıldı. Makina Mühendisleri ve Makina Mühendisleri odasına üye olan mühendislikler alanında bulunan Enerji Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği öğrencilerine Makina Mühendisleri Odası’na üye mühendisler tarafından bilgi ve tecrübe aktarılması amacıyla buluşmalar planlanması kararlaştırıldı. Ayrıca özel bir proje olarak sanayi ihtiyaçları doğrultusunda İktisadi ve İdari Bilimler ve Mühendislik Fakültesi öğrencilerinde oluşan bir ekibin bu ihtiyaçlar doğrultusunda proje yapmaları desteklenecek ve sunumlarını yine üniversite yetkilileri, YTSO, Makina Mühendisleri Odası ve sanayi kuruluşlarının katılacağı bir platformda yapmaları hususundaki projenin uygun olacağı kanaatine varıldı.

Bahçekapılı bilgilendirildi..

Makina Mühendisliği bölümünün laboratuvar, laboratuvar gereçleri ve tezgah ihtiyaçları konusunda Yalova Üniversitesine Makina Mühendisleri Odası’nın tüm imkanlarıyla destek olacağı konusunda Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı bilgilendirildi. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı Makina Mühendisliği öğrencilerinin faydasına olacak her uygulamanın ve aktivitenin destekçisi olacağı hususunda görüş bildirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.