yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2081
EURO
37,1051
ALTIN
2.981,09
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C

YALOVASPOR İÇİN ÜMİT KARAN İDDİASI

YALOVASPOR İÇİN ÜMİT KARAN İDDİASI
24.05.2023 16:56
0
A+
A-
  • Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Yalovaspor, Galatasaraylı eski milli yıldız Ümit Karan ile teknik direktörlük konusunda görüştüğü öğrenildi.

 

Onur ERDİK/ÖZEL HABER

Geride bıraktığımız sezon sonunda Bölgesel Amatör Ligi’ne veda eden ve yeni sezonda Süper Amatör Küme’de boy gösterecek Yalovaspor’da yeni sezon planlaması devam ediyor. Yeşil-kırmızılılarda önümüzdeki günlerde olağanüstü kongre heyecanı yaşanacak. Bu gelişmenin yanı sıra Yalovaspor için sıcak bir gelişme daha yaşandı. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, daha önce ön görüşme yaptığı Ümit Karan ile buluştu. Yalova’ya gelerek belediyeye ziyarette bulunan Ümit Karan ile Mustafa Tutuk arasında yapılan görüşmede ciddi adımlar atıldı.

Fikir alışverişinde bulunuldu..

Diğer yandan HABERCİ’nin aldığı bilgiye göre Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile eski Galatasaraylı milli yıldız Ümit Karan arasında yapılan görüşmede yeşil-kırmızılılarla ilgili detaylar konuşuldu. Konuyla ilgili resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Yalova Belediyesi ile Yalovaspor kurmayları arasında yapılan görüşmede, yeşil-kırmızılılara belediyenin tam destek vereceği açıklanmıştı. Bu gelişmeden sonra kolları sıvayan Yalova Belediyesi ile Yalovaspor, yeni sezon planlaması için çalışmalara başladı. Yeni spor yasasına göre kulüplerin bakanlığa bağlanma zorunluluğu nedeniyle yeşil-kırmızılı kulüpte önümüzdeki günlerde kongre süreci yaşanacak. Ancak Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, daha kongre sürecine girmeden Yalovaspor için düğmeye bastı. İlk olarak Galatsaraylı eski milli oyuncu Ümit Karan’la görüşen yeşil-kırmızılılar için gelecek planları masaya yatırıldı.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.