yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3256
EURO
34,8206
ALTIN
2.389,08
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

BAL’DA İLK YARININ LİDERİ NİLÜFER

BAL’DA İLK YARININ LİDERİ NİLÜFER
10.01.2024 13:33
0
A+
A-
  • Temsilcilerimiz Yalova Yeşilovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta ilk devre sona erdi.

Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan maratonda ilk yarının son haftasında temsilcimiz Yeşilova’yı mağlup eden Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, devre arasına 6 puan farkla zirvede girdi.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta heyecan dolu 13 haftalık maratonda ilk raunt tamamlandı. Kıran kırana geçen şampiyonluk yarışında ilk yarının son haftasına kadar namağlup gelen Yalova Yeşilovaspor, seyircisi önünde Nilüfer Belediye Futbol Kulübü ile kozlarını paylaştı.

Öne geçmemize rağmen avantajı koruyamadık..

Yalova Amatör Saha 1’de oynanan karşılaşmanın 45.dakikasında temsilcimiz, Hakan Öztürk’ün golüyle devre arasına 1-0 önde gitti. İkinci yarının başında 10 kişi kalmasının ardından demoralize olan mavi-yeşilli takımımız, rakibine 3-1 mağlup olarak resmi müsabakalarda 45 maçlık yenilmezlik serisinin ardından yaklaşık 2 sene sonra yeşil sahadan boynu bükük ayrıldı. Bu sonuçla Nilüfer, 36 puanla ligin ilk yarısını zirvede bitirdi. Yalova Yeşilovaspor ise 30 puanla ikinci sırada kalıp liderlik fırsatını tepti.

Altınova yenilgiyle noktaladı..

Statüden dolayı lige tutunabilmesi için Yeşilovaspor’un şampiyon olmasını beklemek zorunda kalan Altınova Belediyespor, Bursa’da Görükle İpekspor’la karşılaştı. İlk yarısı golsüz biten mücadelede sarı-yeşilli takımımız, rakibine 2-0’lı skorla mağlup oldu. Bu sonuçla Altınova, 12 puanla küme düşme potasının 2 puan üzerinde ve devre arasına 10.sırada giriş yaptı. 10 puana yükselen Bursa ekibi de ateş hattında ve 13.sırada kendisine yer buldu.

Burhaniye yarışı bırakmak istemiyor..

Matematiksel anlamda şampiyonluk iddiası bulunmasına rağmen zirvenin 12 puan gerisinde kalan Burhaniye Belediyespor, sahasında Karasuspor’la kozlarını paylaştı. Balıkesir temsilcisi, Sakarya ekibini 4-2’lik skorla devirerek 24 puanla ligin ilk raundunu 3.sırada kapattı. 11 puandaki Karasu da averajla 11.basamakta devre arasına girdi.

Yeni Çan, evinde Doğugücü’ne mağlup..

Bu sezon özellikle iç sahadaki performansıyla dikkat çeken Yeni Çanspor, 13.haftada seyircisi önünde ağırladığı Bursa Doğugücü Futbol Kulübü’ne 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Bu mağlubiyetle Çanakkale ekibi, 20 puanla 4.sırada hem haftayı hem de ilk yarıyı noktaladı. Teknik direktör değişikliği sonrası grupta yükselişe geçen Doğugücü de 19 puanla 5.sıraya yerleşti.

Balıkesir siftah yaptı..

Ligden düşmesine otoriteler tarafından kesin gözüyle bakılan ancak son iki haftada aldığı puanlarla direnişini sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, sahasında formda rakibi Hendekspor’u 2-1’lik skorla devirerek sezonun ilk galibiyetine uzandı. Bu sonuçla Balıkesir temsilcisi, 6 puanla grubun ilk yarısını son sırada tamamladı. 18 puana sahip Hendekspor da averajla 6.basamakta yer aldı.

Paşa, Biga’ya şans tanımadı..

Sezonun ilk yarısında iyi futbol oynamasına rağmen zirvenin gerisine düşen Mustafakemalpaşaspor Belediye, Bigaspor’u 2-0’lık skorla geçerek rakibine şans tanımadı. Bu galibiyetle Bursa temsilcisi, 18 puan ve averajla 8.sırada yer aldı. 11 puanda kalan Çanakkale ekibi de küme düşme potasının bir basamak yukarısında ve 12.sırada kendisine ye buldu.

Arifiye, son bölümlerde güldü..

Ligin orta sıralarında bulunan Arifiye Kalaycıspor ile Bandırma Eti Madenspor, Sakarya’da karşı karşıya geldi. 1-1’lik eşitlikle girilen mücadelenin son bölümlerinde Arifiye, galibiyet golüne uzanarak maçı da 2-1 kazandı. Bu sonuçla Sakarya temsilcisi, 17 puanla grubun ilk yarısını 9.sırada kapattı. Bandırma Eti Madenspor da 18 puan ve averajla 7.sırada ilk raundu noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.