yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

8 MART KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL ÇEKİLİŞ

8 MART KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL ÇEKİLİŞ
29.02.2024 15:46
0
A+
A-

YALOVA STAR AVM VE GÖZDE FM, 8 MART KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL ÇEKİLİŞLE SÜRPRİZ HEDİYELER SUNUYOR

  • Çekilişin sonucunda şanslı katılımcılar arasından seçilecek bir kişi, Star AVM içerisinde hizmet veren Diyetisyen Rümeysa Varol’dan 2 bin 500 TL değerinde hediye çeki kazanma fırsatını elde edecek..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Star AVM ve Gözde FM iş birliğiyle düzenlenen çekiliş fırsatları devam ediyor. 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel olarak düzenlenecek çekilişle birbirinden değerli hediyeler kazanma şansı sizleri bekliyor. Yalova Star AVM Müdürü Adem Arda Serin, etkinliğe katılım için Gözde FM’nin mobil uygulamasını takip etmenin önemine vurgu yaptı. Çekilişin sonucunda şanslı katılımcılar arasından seçilecek bir kişi, Star AVM içerisinde hizmet veren Diyetisyen Rümeysa Varol’dan 2 bin 500 TL değerinde hediye çeki kazanma fırsatını elde edecek. Bu özel çekilişle, alışveriş tutkunları unutulmaz bir 8 Mart deneyimi yaşayacaklar. Yalovalıları bilgilendiren Adem Arda Serin, Kutsi İle Okyanus Programı’nın hafta içi her gün 15:00-17:00 saatleri arasında Yalovalılar ile buluştuğunu belirtti. Ayrıca, çekilişin 8 Mart günü gerçekleştirileceğini hatırlatarak, etkinliğe katılımın kaçırılmaması gerektiğini söyledi. Etkinliğe katılmak ve çekilişten haberdar olmak için Gözde FM’nin mobil uygulamasını takip edebilirsiniz. Unutmayın, bu özel gün Yalova Star AVM ve Gözde FM ile daha da özel hale geliyor.

RÜMEYSA VAROL KİMDİR?

Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Bölümünden ‘Stresin Beslenme Durumu Üzerine Etkisi konulu bitirme tezi ile 2012 yılında mezun olarak Beslenme ve Diyet Uzmanı ünvanını aldı. Üniversite eğitiminin son yıllarında, Türkiye’nin önde gelen hastanelerinde görev alarak; toplu kurum beslenmesi, onkoloji, nütrisyon destek, klinik ve dahiliye bölümlerinde; yetişkin beslenmesi, anne ve çocuk sağlığı beslenmesi ve sporcu beslenmesi üzerine çalışmalar yaptı. 2013 yılında Beslenme ve Diyet Uzmanı olarak meslek hayatına ilk adımını attığı Yalova Özel Atakent Hastanesinde poliklinik ve klinik diyetisyenliği görevini yürütürken, birçok danışanının hayallerine dokunmasında rol oynadı. Yalova Özel Atakent Hastanesinde çalıştığı dönemde uzmanlık alanı ile ilgili birçok konuda kongre ve seminerler düzenleyerek aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı. 2017 yılında hastanedeki görevine devam ederken, Yalova Nossfit Club Spor Salonuna ortak olarak şirket yöneticiliğini üstlendi. 2018 yılında Noss Beslenme ve Diyet Danışmanlık merkezini kurarak bireysel ve kurumsal beslenme danışmanlığının yanı sıra sporculara yönelik beslenme danışmanlığı görevini de sürdürdü. 2020 yılında başladığı ve halen sürdürdüğü Online Beslenme ve Diyet Danışmanlığı çalışmaları ile yurt içi ve yurt dışında daha çok kişiye ulaşarak, asıl hedefi olan beslenmeyi bir yaşam biçimi haline getirecek şekilde sağlıklı yaşama adapte etmek konusunda danışanlarında beslenme farkındalığı oluşturdu. Bugüne kadar uzmanlık alanlarında katıldığı sertifika programlarının yanında, sempozyum, konferans ve seminerlerde yer aldı. 2022 yılından itibaren Online Beslenme ve Diyet Danışmanlığı hizmeti ile beraber Rumeysa Varol Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezinin kurucusu olarak çalışmalarını sürdürmekte olup, sağlıklı yaşam ve güzellik alanında hizmet kalitesini uzman kadrosu ve son teknoloji ürünü cihazlar ile her geçen gün arttırmayı hedeflemektedir.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.