yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
31°C
Yalova
31°C
Açık
Pazartesi Açık
31°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C

25 YILLIK DERNEK BAŞKANINDAN VEDA AÇIKLAMASI

25 YILLIK DERNEK BAŞKANINDAN VEDA AÇIKLAMASI
23.05.2024 15:07
0
A+
A-

İBRAHİM ARSLAN TEŞEKKÜR ETTİ

  • Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde yeni dönem başlıyor. 25 yıldır başkanlık görevini sürdüren İbrahim Arslan, bu yılki bayrak yarışında olmayacağını söyledi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin uzun yıllardır başkanlığını yürüten İbrahim Arslan, bu yıl yapılacak olağan kongrede başkanlık yarışında olmayacağını açıkladı. 25 yılı aşkın süredir dernekte barış ve kardeşlik havası estiren Arslan, başkanlık görevinden ayrılacağını duyurarak, derneğe yeni bir soluk getirecek adaylara başarı dileklerinde bulundu.

Yeni başkan belirlenecek

Derneğin olağan kongresi, 24 Mayıs’ta Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Şehit Murat Peltek Caddesi No: 27’de bulunan dernek merkezinde gerçekleştirilecek. Saat 13.00 ile 17.00 arasında düzenlenecek kongrede, yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlenecek.

Teşekkür etti

İbrahim Arslan, görev süresi boyunca kendisine destek veren tüm dernek üyelerine ve gönüllülere teşekkür ederek, “Bu süreçte bana ve derneğimize destek olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte, barış ve kardeşlik içinde dolu dolu 25 yıl geçirdik. Görevim sona ermiş olsa da, bundan sonra da derneğimizin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğim” dedi. Arslan, yeni dönemde görev alacak başkan ve yönetim kurulu üyelerinin, bu mirası devam ettirerek derneği daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, kongreye yoğun bir katılım göstererek, derneklerinin geleceği için oy kullanacaklar. Yeni başkan adaylarının projelerini sunacağı ve dernek üyeleriyle buluşacağı kongre, topluluk için önemli bir dönüm noktası olacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.