yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4483
EURO
34,6533
ALTIN
2.388,09
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

‘ZOR BİR GRUBA DÜŞTÜK’

‘ZOR BİR GRUBA DÜŞTÜK’
26.09.2023 15:25
0
A+
A-
  • Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Vetraco Altınova Belediyespor, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kura çekimini değerlendirdi.

Sarı-yeşillilerin tecrübeli çalıştırıcısı, zor bir gruba düştüklerini ancak takımına güvendiğini dile getirdi.

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenecek Bölgesel Amatör Ligi’ne 11.kez katılım gösterecek sarı-yeşilliler, bu organizasyonun en tecrübeli takımlarının başında geliyor. Yalova Yeşilovaspor ile birlikte ilimizi BAL’da temsil edecek Vetraco Altınova Belediyespor, teknik patron Abdurrahman Güneş yönetiminde üçüncü etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde gerçekleştiriyor.

‘Zor bir gruba düştük..

TFF’nin BAL kura çekimini değerlendiren Vetraco Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, “Zor bir gruba düştük. İşimiz kolay değil. Şampiyonluğa oynayan birçok takım var. Doğugücü, Hendek, Nilüfer Belediye ve ilimizden Yeşilova var. Biz de iyi takım olduğumuz için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Geçen seneye kıyasla baktığımızda hemen hemen benzer bir grup. Aynı ayardaki takımlarla oynayacağız. Benim kendi görüşüm bu” şeklinde konuştu.

‘Takımımıza güveniyoruz’..

Sarı-yeşillilerin tecrübeli çalıştırıcısı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Biz iyi işlere imza atacağız. Takımımıza güveniyoruz. Transferde belki bir kanat ve santrafor düşünüyoruz. Şuanda zaten çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Allah’ın izniyle iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz. Takımda tam bir kolej havası var. Yeni sezonun tüm futbol camiasına hayırlı olmasını temenni ederim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.