yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2492
EURO
34,8172
ALTIN
2.415,26
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C

ZİRVEDE ROLLER DEĞİŞTİ

ZİRVEDE ROLLER DEĞİŞTİ
12.04.2023 11:46
0
A+
A-

12 DEV ADAM’A TEK GALİBİYET YETECEK!

  • Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon heyecanı tüm hızıyla sürüyor. 25.haftası oynanan zorlu maratonda zirve yarışındaki Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yılyak Samsunspor Basketbol’a kaybederek, Çağdaş Bodrumspor’un da kazandığı haftada rakibiyle arasındaki farkın 2 galibiyete çıkmasına engel olamadı.

Normal sezonun şampiyonluğu için şansı yok denecek kadar az olan temsilcimiz Semt77 Yalovaspor ise üst üste dördüncü galibiyetini alarak bu sezon ikinci kez böyle bir seri yakaladı. İlk 9’un en güçlü adayları arasında başı çeken yeşil-kırmızılılara play-off için kalan 6 haftada bir galibiyet alması yeterli olacak. Bir yıl aradan sonra tekrar Süper Lig’e yükselmek isteyen ekibimiz, artık tüm hazırlıklarını play-off üzerine yapmaya başladı.

 

Onur ERDİK

2022-2023 sezonu Türkiye Basketbol Ligi’nde 25.hafta maçları tamamlandı. Birbirinden zorlu ve bir o kadar da önemli maçların oynandığı haftada zirve yarışında goller değişti. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Samsunspor’a kaybettiği haftada hata yapmayan Çağdaş Bodrumspor, aldığı galibiyetle liderlik koltuğunda rahatladı.

12 Dev Adam, İstanbul’da galip..

TBL’de play-off’lara katılmayı büyük ölçüde garantileyen ve işi sadece resmiyete dökmesi kalan Semt77 Yalovaspor, 25.haftada Sigortam.net deplasmanına çıktı. Yeşil-kırmızılı takımımız, zor geçen mücadelenin ardından rakibini 89-84 devirerek üst üte 4.galibiyetini aldı. Daha önce de 4 maçlık seri galibiyet yakalayan temsilcimiz, bu sezon bunu ikinci kez başardı. Aldığı kritik galibiyetle Semt77 Yalovaspor, 39 puan ve averajla 4.sırada yer aldı. Oynadığı son 8.maçında 7.yenilgisini tadan Sigortam.net ise 36 puanla 8.basamakta haftayı tamamladı.

Mersin’e soğuk duş..

Ligin 25.haftasında zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma oynandı. Yılyak Samsunspor Basketbol, evinde ağırladığı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 84-63’lü farklı skorla mağlup etmesini bildi. Bu sonuçla Karadeniz ekibi, 43 puan ve averajla 2.sıraya yerleşip zirve takibine devam etti. Aynı puandaki Akdeniz temsilcisi de averajla 3.sıraya gerileyip şampiyonluk yarışında yaralandı.

Zorlu  maç Finalspor’un..

Play-off hattını ilgilendiren mücadelede Finalspor, deplasmanda Ankaragücü Mamak Belediyesi ile kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçta gülen taraf, 91-89’luk skorla konuk Finalspor oldu. Bu galibiyetle Bursa temsilcisi, 39 puan ve averajla 5.sırada haftaya nokta koydu. 34 puanlı Ankara ekibi de play-off yarışında yara aldı ve 10.sırada kendisine yer buldu.

TED Ankara Kolejlilerden farklı galibiyet..

Play-off’un güçlü adayı Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler, düşmesine kesin gözüyle bakılan Antalya Güneşi’ni deplasmanda 105-55 gibi farklı skorla mağlup etti. Haftanın diğer müsabakalarında; OGM Ormanspor, evinde Fenerbahçe Koleji DS Energy’i 90-82 yendi. Depomaxx Haremspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a deplasmanda 76-68 mağlup olmaktan kurtulamadı. Lider Çağdaş Bodrumspor, sahasında Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 80-60’lık rahat skorla geçerek en yakın rakiplerinin 2 galibiyet önünde ve 45 puanla konumunu korudu. Ligde tutunma savaşı veren Akran Gemlik Basketbol, sahasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’a 92-86’lık skorla boyun eğdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.