yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5837
EURO
34,7934
ALTIN
2.507,59
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C

Zirve, sonunu getiremedi

Zirve, sonunu getiremedi
27.02.2022 11:15
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Erkekler hentbol 1. Lig B Grubu’nda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, 13.hafta müsabakaları kapsamında; Göztepe’yi ağırladı. Çekişmeli geçen mücadelede tempo hiç düşmezken; ilk yarısını önde tamamladığı müsabakada Mavi-Beyazlı takımımız, rakibine 34-28 yenildi. Bu mağlubiyetle Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, 2 puanla ligin son sırasında kaldı. 16 puan ve maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.

 

İlk yarıyı önde kapattık..

Çınarcık Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya çok iyi başlayan Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, ilk 16 dakika boyunca rakibine üstünlük kurdu. İlk kez 17.dakikadan itibaren öne geçen Sarı-Kırmızılılara karşı maçı bırakmayan Hüseyin Kutrup’un öğrencileri, ilk yarıyı 16-15 önde bitirdi.

 

İkinci devrede etkisiz kaldık..

İlk yarıyı önde tamamladıktan sonra ikinci devreye çok iyi start veren Göztepe, ilk bölümlerde oyundaki ağırlığını hissettirip 4-0’lık seri ile 19-16 öne geçti. İlerleyen bölümlerde rakibine denk bir oyun sergileyen Göztepe, son anlara doğru oyun ve skor üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Ligin en genç kadrosuna sahip Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nde başantrenör Hüseyin Kutrup, karşılaşmanın son dakikalarında kırmızı kartla tribüne gönderildi. Kalan bölümlerde temsilcimiz müsabakada reaksiyon gösteremeyince konuk Göztepe, mücadeleden 34-28 galip ayrıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.