yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4538
EURO
34,8130
ALTIN
2.412,72
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

ZİRVE ŞANSIMIZI ZORA SOKTUK!

ZİRVE ŞANSIMIZI ZORA SOKTUK!
23.11.2022 15:21
0
A+
A-

ŞAMPİYONLUK ŞİMDİLİK HAYAL

 

  • Lige mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak inişli çıkışlı grafik çizen Semt77 Yalovaspor Basketbol, son olarak evinde Yılyak Samsunspor Basketbol’a yenilerek şampiyonluk yolunda işi zora soktu.

 

Bir yıllık aranın ardından tekrar Süper Lig’e yükselmek isteyen Semt77 Yalovaspor, 7.haftada seyircisi önünde yine hüsrana uğradı. Önde olduğu maçta Karadeniz ekibine yenilmekten kurtulamayan temsilcimiz, play-off hattının sınırında bulunuyor.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde 7.hafta heyecanı geride kaldı. Birbirinden zorlu ve kritik müsabakaların yapıldığı haftada lider değişmezken; play-off ve ateş hattında da çekişme devam etti.

12 Dev Adam evinde mağlup..

Ligin favorileri arasında gösterilen Semt77 Yalovaspor, 7.haftada sahasında Yılyak Samsunspor’la kozlarını paylaştı. Yeşil-kırmızılı takımımız, büyük önem taşıyan mücadelede rakibine 76-73 yenildi. Bu sonuçla temsilcimiz, 7.maçında 3.mağlubiyetini alarak 11 puan ve averajla play-off sınırı olan 8.basamakta haftayı tamamladı. 13 puandaki Karadeniz ekibi de averajla ikinci sırada yer aldı.

Lider Bursa’da sürprize izin vermedi..

Bu sezonun flaş takımlarından Çağdaş Bodrumspor, Bursa’da Akran Gemlik Basketbol’a konuk oldu. Muğla temsilcisi, parkeden 68-51 galip ayrılarak serisini de sürdürdü. Bu sonuçla Bodrumspor, 13 puan ve averajla zirvedeki yerini korudu. 8 puandaki Gemlik Basketbol da averajla son sırada haftayı kapattı.

Mersin BŞB güle oynaya..

Şampiyonluk favorilerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi, seyircisi önünde Ankaragücü Mamak Belediyesi’ni ağırladı. Akdeniz temsilcisi, rakibini 72-65 mağlup ederek zirve yolunda hata yapmadı. Bu sonuçla Mersin, 13 puan ve averajla üçüncü sırada kendisine yer buldu.

Finalspor toparlayamadı..

Ligin ilk 5 haftasında namağlup zirvede yer alan ve 6.haftada temsilcimiz Semt77 Yalovaspor’a kaybederek hem yenilgiyle tanışan hem de zirveyi kaptıran Finalspor, 7.haftada da parkeden boynu bükük ayrıldı. Depomaxx Haremspor’a deplasmanda 70-61 yenilmekten kurtulamayan Finalspor, üst üste ikinci mağlubiyetini alarak 12 puan ve averajla 4.sırada haftaya nokta koydu. Ligde haftanın diğer müsabakalarında; Bornova Belediyesi Karşıyaka, sahasında Antalya Güneşi’ni 99-87’lik skorla geçti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor da konuk ettiği OGM Ormanspor engelini 70-65’lik skorla aştı.

Fenerbahçe Koleji evinde kazandı..

Sigortam.net, deplasmanda Fenerbahçe Koleji DS Energy’e 85-66 kaybetti. Sezona flaş başlangıç yapmasına rağmen sonradan düşüşe geçen TED Ankara Kolejliler, evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne de 91-84 mağlup oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.