yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5140
EURO
34,8025
ALTIN
2.431,03
BIST
9.694,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Zirve GSK, komşuya misafir

Zirve GSK, komşuya misafir
28.01.2022 16:41
0
A+
A-

 

 

 

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Lig B Grubu’nda al sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, 11.hafta müsabakaları kapsamında komşuya gidiyor. Mavi-Beyazlılar, kendisi gibi alt sıralardan kurtulma savaşı veren iki takım, Bursa’da karşı karşıya gelecek. Bir önceki haftada evinde Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü’ne 33-24’lük skorla boyun eğen temsilcimiz, 11.haftada yarın Bursa’da kazanıp hem sezonun ilk galibiyetini almak hem de kümede tutunma yolunda umudunu korumayı amaçlıyor.

 

Zorlu maç 13.00’de başlayacak..

Bursagücü Gençlik ve Spor Kulübü ile Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü arasında yarın Bursa’da oynanacak maç saatler 13.00’ü gösterdiğinde start alacak. Bu zorlu mücadele öncesinde temsilcimiz Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, puansız bir şekilde grupta son sırada bulunuyor. 4 puandaki Bursa ekibi de averajla 7.sırada haftaya girmeye hazırlanıyor. Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan maçı Bursa temsilcisi, 39-35’lik skorla kazanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.