yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

ZENBİLCİ, TERMAL’DE AĞIRLANDI

ZENBİLCİ, TERMAL’DE AĞIRLANDI
26.08.2022 15:08
0
A+
A-
  • Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ilçeye gelen AK Parti Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’yi Termal’de ağırladı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, bir dizi ziyaret için Termal ilçesine geldi. Zenbilci’nin ziyaretinde AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Altınova Belediye Başkan Vekili Fevzi Arıcı, Çınarcık Belediye Başkan Vekili Murat Savaş ile Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar da hazır bulundular. Zenbilci ve beraberindekileri konuk eden Acar, belediye çalışmaları hakkında konuklarına bilgiler verdi.

Zenbilci ise genel merkez çalışmaları ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Termal ilçesinde sürdürülen çalışmalardan dolayı H. Sinan Acar’a da teşekkür eden Zenbilci, bir süre daha istişarede bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.