yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3718
EURO
34,6936
ALTIN
2.392,15
BIST
10.179,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

ZAFER BAYRAMI’NA ÖZEL KLİP

ZAFER BAYRAMI’NA ÖZEL KLİP
30.08.2022 15:56
0
A+
A-
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel bir çalışma yapan Adım Adım Yalova grubu, kentin tarihi ve turistik alanlarında zeybek oynadı..

Gökşen Tutuk ve ekibi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok sevdiği zeybek dansı ile Yalova’nın turizm değerlerini profesyonelce hazırlanan bir video ile tanıttı.

  • Hazırlanan film, başta İDO olmak üzere birçok sosyal medya ve tanıtım ağında kullanılacak..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Kent Ormanı, Yürüyen Köşk, Hersek Lagünü, Termal ve Kara Kilise gibi şehrin tarihi ve turistik merkezlerinde çekimleri gerçekleştiren ekip, aylar süren çalışmayı klip haline getirip sosyal medya hesaplarından yayınladı. Gökşen Tutuk, yaptığı açıklamada, kamera arkasında emek veren tüm gönüllülere teşekkür etti.

‘ÇOK SEVDİĞİ ZEYBEK DANSI İLE TURİZM DEĞERLERİ TANITILDI’..

Projeye başlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yalova benim kentimdir’ söyleminden yola çıktıklarını belirten Tutuk, “Atatürk’ün sevdiği zeybek dansı ile hem Yalova’yı tanıtmak hem de güzelliklerini göstermek açısından bir çalışma yaparak Zafer Bayramı’na yakışır video hazırladık. Umarım beğenilir” dedi. Kendisini Yalova sevdalısı bir kişi olarak tanımlayan ve hayata geçirdiği ‘Adım Adım Yalova’ çalışması ile adeta bir turizm elçisi gibi çalışma yürüten Gökşen Tutuk ve gönüllü ekibi, bu kez 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel klip hazırladı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim kentimdir’ dediği Yalova’dan yine O’nun çok sevdiği ‘Zeybek Dansı’ ile Yalova’nın turizm değerlerini tanıttıklarını söyleyen Gökşen Tutuk, “Gönüllü ekibimizle profesyonel bir çalışma ortaya çıkarttık. Toplam 6 dakika süren video, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği zeybek dansı ile Yalova’mızın turizm değerlerini tanıtıyor” diye konuştu.

TANITIM PLATFORMLARINDA YAYINLANACAK’..

Hazırlanan filmin İDO yönetimince de oldukça beğenildiğini bildiren Gökşen Tutuk, “Profesyonelce hazırlanan bu video İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından da çok beğenildi. Hazırlanan video, deniz otobüslerinde de yayımlanacak. Ayrıca Yalova’yı tanıtacağımız tüm sosyal medya hesapları ve tanıtım ağlarında yer alacak” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.