yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

YUNIFEST’22 coşkuyla başladı

YUNIFEST’22 coşkuyla başladı
17.05.2022 15:14
0
A+
A-

 

 

Haber / Esin KAYA

 

Yalova Üniversitesi ve Yalova Belediyesi işbirliğinde hazırlanan Yalova Üniversitesi Festivali YUNIFEST’22 başladı. Bir hafta boyunca sürecek olan festival, 16-18 Mayıs tarihlerinde Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşke, 19-20 Mayıs Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek.

YUNIFEST’22’nin açılış töreninde Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca ve protokolün önemli isimleri hazır bulundu.

Yalova’nın en büyük festivali olan YUNIFEST’22’nin açılış töreni Yalova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve bir hafta boyunca sürecek olan gençlik festivalinin ilk gününde Yalova Üniversitesi, Yalova halkına kapılarını açtı. Sabah saatlerinde itibaren birçok renkli sahnelerin yaşandığı festival alanına gençlerin ilgisi büyüktü.

‘YALOVA HALKINI KAMPÜSÜMÜZDE AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM’..

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve bir öğrencinin Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okumasının ardından Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Bahçekapılı, konuşmasını yapmak için kürsüye çıktı. Pandemi süreci nedeniyle iki yıl boyunca gerçekleştirilemeyen festivali bu yıl gerçekleştirmenin sevincini yaşadığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, festivalin açılış programına katılan Yalova Valisi’ne, Milletvekillerine, desteklerinden dolayı Yalova Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerini sundu. YUNIFEST’22’nin herkes için huzur ve güven ortamı içinde keyifle geçmesini temenni ederek konuşmasına son veren Rektör Bahçekapılı, festivale katkı sağlayan Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’e ve Festivale destek sağlayan tüm paydaşlara teşekkür plaketlerini takdim etti.

YUNIFEST’22’DE YILDIZ YAĞMURU..

BIr hafta boyunca coşkuyla devam edecek YUNIFEST’22’de sırasıyla ilk gün Manuş Baba, ikinci gün Yaşlı Amca, üçüncü gün Gökçe, dördüncü gün Samida ve Ece Seçkin ve son gün de Norm Ender konserleri yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.