yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
28°C
Yalova
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

YÜ MEZUNİYET COŞKUSU YAŞAYACAK

YÜ MEZUNİYET COŞKUSU YAŞAYACAK
26.06.2024 14:17
0
A+
A-

YALOVA ÜNİVERSİTESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU YAŞANACAK

  • Yalova Üniversitesi, 2024 yılı mezuniyet töreni ile bu akşam büyük bir coşku ve gurura ev sahipliği yapacak. Tören 27 Haziran Perşembe akşamı saat 19:00’da başlayacak..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Üniversitenin geniş kampüsünde gerçekleştirilecek olan tören, kortej yürüyüşü ile başlayacak. Mezun olan öğrenciler, akademisyenler ve ailelerin katılımıyla yapılacak kortej yürüyüşü, şehrin sokaklarını renklendirecek. Kortej yürüyüşünün ardından tören, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın açılış konuşması ile devam edecek. Prof. Dr. Bahçekapılı’nın konuşmasında, mezun olan öğrencilere yönelik anlamlı mesajlar verecek. Rektör Bahçekapılı’nın konuşmasının ardından, fakültelerinde ve bölümlerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilecek. Birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere, başarılarını taçlandıran hediyeler verilecek. Bu özel an, öğrenciler ve aileleri için unutulmaz bir hatıra olarak kaydedilecek. Tören sırasında, dereceye giren öğrenciler adına Yalova Üniversitesi birincisinin bir konuşma yapacak. Bu konuşmada, öğrencilerin hem akademik hem de sosyal hayatlarında kendilerine destek olan herkese teşekkür edecek. Tören, mezunların hep birlikte keplerini havaya fırlatmasıyla son bulacak. Kep atma anı, törene katılan herkes için duygusal ve coşku dolu anların yaşanmasına sebep olacak. Öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutlayacak. Aileler, bu özel anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekecekler. Yalova Üniversitesi, bu akşam bir nesil daha başarılı bireyleri mezun etmenin gururunu yaşayacak. Mezun öğrenciler de yeni hayatlarına adım atmanın heyecanını paylaşacak. Törenin sonunda, öğrenciler ve aileler, üniversitenin çeşitli bölgelerinde hatıra fotoğrafları çektirerek bu özel günü ölümsüzleştirecekler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.