yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

YÜ 2022 BARSELONA’DA TEMSİL EDİLDİ

YÜ 2022 BARSELONA’DA TEMSİL EDİLDİ
22.09.2022 13:45
0
A+
A-

 

  • Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın destek ve teşvikleri ile Yalova Üniversitesi uluslararası alanda görünürlüğünü artırmak ve uluslararasılaşma vizyonuna katkı sağlamak amacıyla İspanya Barselona’da düzenlenen ‘2022 EAIE Yükseköğretim Fuarı’nda temsil edildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Akademik yöneticiler, sektör temsilcileri ve üst düzey eğitim bürokratları ile bir araya gelinerek yeni iş birliği olanaklarının geliştirilmesi amacıyla European Association for International Education (EAİE) tarafından 12-16 Eylül 2022 tarihlerinde İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenen ‘EAIE 2022 Yükseköğretim Fuarı’nda üniversiteyi temsilen Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Oğuzhan Köse ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü personeli Ömer Kara katıldı. Türkiye, Almanya, İspanya, Fransa, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya, Şili, Malezya, Kore gibi dünyanın bütün kıtalarından yükseköğretim kurumu temsilcilerinin iştirak ettiği Yükseköğretim Fuarı’na yoğun ilgi gösterildi. Mevcut ortaklar ile iş birliğimizi daha da geliştirme görüşmelerinin yanı sıra yeni ülke ve üniversite temsilcileri ile ortaklıklar için görüşmeler yapıldı. Avrupa’da yılın en önemli Erasmus organizasyonunda yapılan görüşmeler neticesinde yeni anlaşmalar ile uluslararası ortaklarımızın sayılarını artırmak ve iş birliğini geliştirmek amacıyla Erasmus Koordinatörlüğü yeni projeler ile çalışmalarına süratle devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.