yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

YTSO’DAN İŞLETMELERE BÜYÜME DESTEĞİ!

YTSO’DAN İŞLETMELERE BÜYÜME DESTEĞİ!
28.08.2023 16:19
0
A+
A-
  • YTSO, bölgedeki işletmelerin sürdürülebilir büyüme ve gelişimini desteklemek amacıyla önemli bir adım atmaya hazırlanıyor..

..”Aile Şirketleri ve Kooperatiflerde Kurumsallaşma-Sürdürülebilirlik başlıklı projemizi başlatıyoruz. Proje, bölgede faaliyet gösteren aile şirketlerinin ve üretici kooperatiflerinin mevcut durumlarını tespit etmeyi, karşılaştıkları zorlukları ve ihtiyaçları analiz etmeyi amaçlıyor.”

  • ..”İşletmelerimizi daha güçlü, sürdürülebilir ve rekabetçi hale getirmek için Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın sağladığı 200.000 TL’lik hibe desteği ile bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz.”

..”Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bölgedeki işletmelerin gelişimine ve kalkınmasına yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Aile şirketleri ve üretici kooperatiflerini destekleyerek, bölge ekonomisine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, bölgedeki işletmelerin sürdürülebilir büyüme ve gelişimini desteklemek amacıyla önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından sunulan “Kurumsallaşma Teknik Destek Programı” kapsamında, üyeler için yepyeni bir fırsat sunulacak.

‘KENDİ PROJEMİZİ BAŞLATACAĞIZ’..

Proje ile ilgili açıklama yapan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, “Daha önce dijitalleşme, yeşil enerji ve kurumsallaşma gibi konularda başarıyla gerçekleştirdiğimiz projelerle, bölgesel işletmelerin gelişimine katkı sağladık. Şimdi ise aile şirketlerinin ve üretici kooperatiflerinin kurumsal düzeylerini artırmayı ve sürdürülebilirliklerini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda, Aile Şirketleri ve Kooperatiflerde Kurumsallaşma – Sürdürülebilirlik başlıklı projemizi başlatıyoruz. Proje, bölgede faaliyet gösteren aile şirketlerinin ve üretici kooperatiflerinin mevcut durumlarını tespit etmeyi, karşılaştıkları zorlukları ve ihtiyaçları analiz etmeyi amaçlıyor. Bu önemli adımların ardından çözüm odaklı danışmanlık hizmetleri sunulacak, kapasite artırıcı eğitimler düzenlenecek ve işletmelerin geleceğe yönelik eylem planları, yol haritaları ve strateji belgeleri hazırlanacak” dedi.

‘REKABET GÜCÜ ARTACAK’..

Demiryürek, sözlerini şöyle tamamladı: “Projemiz en az 10 aile şirketi veya üretici kooperatifini içerecek şekilde tasarlandı. Bu işletmelerin kurumsallaşma süreçlerini desteklemek ve sürdürülebilirliklerini sağlamlaştırmak için çeşitli faaliyetler gerçekleştirilecek. Projenin amacı, işletmelerimizin rekabet güçlerini artırmak, daha etkin bir kurumsal yapı oluşturmak ve uzun vadeli başarılarını teminat altına almak. İşletmelerimizi daha güçlü, sürdürülebilir ve rekabetçi hale getirmek için Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın sağladığı 200.000 TL’lik hibe desteği ile bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bölgedeki işletmelerin gelişimine ve kalkınmasına yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Aile şirketleri ve üretici kooperatiflerini destekleyerek, bölge ekonomisine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.