yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

YOSK İÇİN HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL

YOSK İÇİN HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL
15.12.2022 14:54
0
A+
A-

 

PLAY-OFF’UN EN GÜÇLÜ ADAYIYIZ!

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün de (YOSK) mücadele ettiği Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde 11.hafta heyecanı sona erdi. Yeşil-kırmızılı takımımız, deplasmanda Galatasaray Tunç Holding’e farklı yenilmesine rağmen play-off için iddiasını devam ettirdi.

 

 

Onur ERDİK

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde 11.hafta, önceki gün oynanan Galatasaray Tunç Holding-YOSK maçıyla tamamlandı. Birbirinden önemli müsabakaların yapıldığı haftada AKSA ve HDI Sigorta’nın destekleriyle mücadele eden YOSK, İstanbul deplasmanına çıktı.

Farklı kaybettik ama şansımız sürüyor..

Güçlü rakibine karşı parkeden 80-43’lük skorla mağlup ayrılan yeşil-kırmızılı takımımız, bu sezonki 8.yenilgisini aldı. YOSK, 11.hafta sonunda 14 puanla play-off potasının sadece 1 galibiyet gerisinde ve 10.sırada haftayı bitirdi. Sarı-kırmızılı ekip Galatasaray ise 22 puan ve averajla namağlup bir şekilde 2.sırada yer alıp zirve takibine devam etti. Güçlü rakibine kaybeden YOSK, buna rağmen ilk 8 iddiasını da sürdürdü.

Lider rahat kazandı..

Son şampiyon unvanını elinde tutan Fenerbahçe Göksel Çelik, evinde TSK Rehabilitasyon Merkez Engelliler Spor Kulübü’nü 50 sayı farkla 82-32 mağlup etmesini bildi. Bu sonuçla sarı-lacivertliler, 22 puan ve averajla namağlup bir şekilde liderliğini devam ettirdi. Ankara ekibi TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler ise 13 puan ve averajla küme düşme potası olan 13.sırada kendisine yer buldu.

Beşiktaş, İskenderun’da galip..

Haftanın sonucu en çok merak edilen maçlarından birine sahne olan karşılaşmada Beşiktaş, deplasmanda Tosyalı İskenderun’u kıran kırana geçen maç sonunda 75-68 devirdi. Bu sonuçla siyah-beyazlılar, 21 puanla üçüncü sırada yer alıp ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ı takibini sürdürdü. Tosyalı İskenderun da 17 puanla 7.basamakta haftaya nokta koydu. Haftanın diğer mücadelelerinde; Bağcılar Belediyesi, sahasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni 75-55’lik farklı skorla geçti. Ordu Büyükşehir Belediyesi, misafir ettiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi karşısında 66-63 galip geldi. Play-off potasını yakından ilgilendiren müsabakada İzmir Büyükşehir Belediyesi, seyircisi önünde Pendik Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nü 71-49 yenmesini bildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.