yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

YOLLAR DAHA KONFORLU OLACAK

YOLLAR DAHA KONFORLU OLACAK
23.07.2024 17:51
0
A+
A-

İL ÖZEL İDARESİ’NDEN YATIRIM MÜJDESİ

İl Özel İdaresi’nin yatırım programı kapsamında gerçekleştirdiği 60 kilometrelik yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Yalova genelindeki ulaşım ağı daha güvenli hale getirilecek.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

İl Özel İdaresi, 2024 yılı yatırım programı çerçevesinde Yalova genelinde asfalt sathi kaplama çalışmalarına hız verdi. Yapılan açıklamaya göre, köy yolları olmak üzere toplamda 60 kilometrelik yolun yenileneceği ve güçlendirileceği belirtildi. Bu çalışmalarla birlikte, bölgedeki ulaşım ağının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor. İl Özel İdaresi’nin yatırım programı kapsamında yapılan açıklamada, asfalt sathi kaplama çalışmalarının bölge halkının günlük hayatını olumlu yönde etkileyeceği vurgulandı. Yenilenen yolların, sürücüler için daha güvenli bir seyahat ortamı sağlayacağı ve ulaşım sürelerini kısaltarak ekonomiye katkı sağlayacağı ifade edildi.

‘60 kilometrelik asfalt sathi yol kaplama yapılacak’

İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, yatırımın önemine dair yaptığı açıklamada, “2024 yılı içerisinde toplamda 60 kilometrelik asfalt sathi yol kaplama çalışmamızı tamamlayarak vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlamayı hedefliyoruz. Bu yatırım, ilimizin altyapısını güçlendirerek yaşam kalitesini artıracak ve bölge ekonomisine katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.